Lepota

Melina Džinović u do sada neviđenom izdanju! Kreatorka prošetala bez šminke i pokazala kako joj četrdesete dobro stoje (FOTO)

Izgled Meline Džinović često se komentariše, a bilo da je u pitanju njena vitka linija, savršen outfit ili lepo lice, komplimenti nikada ne izostaju. Ipak, u ovakvom izdanju do sada niste imali prilike da je vidite.

Melina Džinović u do sada neviđenom izdanju! Kreatorka prošetala bez šminke i pokazala kako joj četrdesete dobro stoje (FOTO)

Elegantna, prefinjena i gotovo uvek odevena kao za crveni tepih, Melina Džinović ostavlja utisak jedne od najbolje odevenih žena na javnoj sceni Srbije.

Ipak, neka, malo ležernija izdanja, kratorka je do sada čuvala isključivo za sebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Ekipa "Paparaco lova" uvhatila je Melinu Džinović u do sada ne viđenom izdanju. Ležerno odevena, bez trunke šminke i sa papilotnama na glavi Melina je šetala ulicama Beograda, a njen izgled mnoge je oduševio.

Iako je zakočarčila u četrdesete, Melina savršeno izgleda bez šminke, a duga plava kosa savršeno pristaje njenom licu devojčice.

Pročitajte: Melina i Haris Džinović za magazin "Story" - Jedno drugom ulepšavamo život

Paparaco lov printscreen

 

Tamnom tenu savršeno su pristajale crna i maslinasta, koje je toga dana nosila, a posebno je iznenađujuć izbor obuće.

Umesto visokih štikli, ovoga puta Melina Džinović opredelila se za japanke.

Paparaco lov printscreen

 

Ipak, izgled Meline Džinović mnogima se dopao, pa je čak i u ovom, do sada neviđenom izdanju, kreatorka pobrala brojne komplimente od strane svojih obožavaoca.

Komentari (0)

Loading