(©Reuters)
(©Reuters)

Đenova hoće paket iz Istanbula: Ljajić+Vida

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 16:52

Najava rimske Republike

Letnja pauza i dobri rezultati prethodne sezone nisu bili povod rukovodstvu Đenove da se opusti, već su čelni ljudi sportskog sektora već krenuli u potragu za pojačanjima, a prema saznanjima La Republike želje italijanskog kluba su fudbaleri Bešiktaša Adem Ljajić i Domagoj Vida.

Srpski vezista i hrvatski defanzivac na vrhu su liste Đenove, a sa Apenina stiže vest da je ponuda na adresu šampiona Turske već poslata.

Izabrane vesti

Iako je prvi korak načinjen, konačni dogovor je prilično daleko u ovom momentu. Prepreka u dogovoru sa Ljajićem mogla bi da bude visoka plata, dok će u pregovorima sa Vidom Đenova morati da nadmaši ponude interesenata iz Rusije i Francuske.

Ljajić bi se parafom na saradnju sa Đenovom vratio u Seriju A iz koje je i otišao na Bosfor i popunio upražnjeno mesto nakon rastanka kluba sa Dalmonteom. Pre dresa istanbulskog tima srpski reprezentativac branio je boje Fjorentine, Rome, Intera i Torina.

Izdanku Partizanove škole i Vidi, ugovori ističu leta 2022. godine te će Bešiktaš u narednim danima morati da prelomi da li se odriče dvojca ili će igračima ponuditi nove ugovore.


tagovi

Adem LjajićBešiktašDomagoj VidaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara