0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POJAČANJE ZA CRVENO-BELE: Stanković produžio ugovor do 2025. godine!

Objavljeno: 18.06.21 u 14:52

Crvena zvezda računa na mlade fudbalere!

Talentovani defanzivni vezni fudbaler rođen 2003. godine – Nikola Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom i nosiće crveno-beli dres do 2025. godine.

Stanković je pružao sjajne partije tokom prethodne sezone  u Prvoj ligi Srbije u dresu Grafičara. Mladi fudbaler je bio jedan od najboljih igrača u ekipi koju sa klupe predvodi legendarni Boško Đurovski. 

-Želeo bih da se zahvalim stručnom štabu Crvene zvezde što su mi ukazali priliku i produžili ugovor do 2025. godine. Nadam se da ću u što kraćem periodu opravdati očekivanja uprave, kompletnog stručnog štaba i saigrača. Čast mi je što će me trenirati Dejan Stanković, svi znamo kakav je fudbaler bio, pa sada i trener. Radujem se njegovim savetima, potrudiću se da ih uvažim pošto mi veoma znače na terenu. Već sam prošao pripreme sa prvim timom, sve sam to video, osetio i nadam se da će ove godine biti lakše. U kvalifikacijama za Ligu šampiona smo izvukli jake rivale, ali ja verujem u svoju ekipu i očekujem da prođemo u veliko evropsko takmičenje – rekao je mladi vezni fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ: NOVO POJAČANJE VOJVODINE ZA HOTSPORT: ‘Hvala Radniku na tri lepe godine! Čast mi je što sam došao u klub sa bogatom istorijom i tradicijom’

-Ja sam od 2018. godine sa Markom Neđićem. Prve korake na jugu Marakane sam učio od njega i veoma mi je drago što mi je on bio prvi trener. Izveo nas je na pravi put, ne samo kao igrače, već i kao ljude. Zahvalan sam mu i velika mi je čast što mi je bio „šef“. Potom sam prešao u seniorski tim Grafičara sa Davidom Petrovićem i brzo sam se adaptirao na seniorski fudbal. Priključili su mi se brzo i Marko Lazetić, Uroš Lazić i zajedno smo prošli ovaj nivo takmičenja. Nadam se da ću se brzo naviknuti i na superligaški nivo igranja. Prošle sezone su oboreni razni rekordi, osvojena je dupla kruna, nadam se da ćemo nastaviti u tom pravcu i osvojiti još mnogo trofeja – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter