BiH

Stevandić: Nemamo obaveze ni prema jednom političkom bloku

Stevandić: Nemamo obaveze ni prema jednom političkom bloku
Foto: N.N. | Stevandić: Nemamo obaveze ni prema jednom političkom bloku

GRADIŠKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić najavio je da će 2. jula biti održana sjednica Skupštine ove stranke na kojoj će biti usvojena programska deklaracija, posvećena budućoj stranačkoj poziciji i statusu Republike Srpske.

"Prije toga će gradski odbori održati svoje skupštine, izvršiti rekonstrukciju odbora i imenovati delegate za Glavni odbor, te Skupštinu Ujedinjene Srpske koja će biti posvećena ovoj godini i poziciji stranke za buduće izbore", rekao je Stevandić u četvrtak uveče u Gradišci, gdje je prisustvovao izbornoj skupštini Gradskog odbora ove stranke.

Istakao je da Ujedinjena Srpska nema obaveze ni prema jednom političkom bloku, a da njen kadar u vladajućoj koaliciji radi časno i pošteno.

Dodao je da će Ujedinjena Srpska 2. jula odlučiti da li će na izborima sljedeće godine imati svoje kandidate za inokosne funkcije ili ne, ali da će prije te odluke imati konsultacije sa partnerima iz SNSD-a.

"Imamo dobre kandidate za bilo koju funkciju, ali smo kao odgovorni ljudi uvijek spremni da podržimo neko bolje rješenje za RS", rekao je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije