Aktuelno

Ana i Bastijan kupili apartman u Vrnjačkoj Banji za 440.000 evra?

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger kupili su apartman u Vrnjačkoj Banji i, kako pišu domaći mediji, za njega dali čak 440.000 evra

Petak, 18.06.2021.

12:05

Izvor: B92

Ana i Bastijan kupili apartman u Vrnjačkoj Banji za 440.000 evra?
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavni bračni par kupio je apartman od 160 kvadrata, koji se nalazi na poslednjem, sedmom spratu zgrade, pišu domaći mediji.

Naša nekada najbolja teniserka i čuveni nemački fudbaler, kao i njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, na Goč i zelenilo bez kraja.

Posla na objektu još ima, jer to što će biti apartman Švajnštajgerovih zapravo su još samo ploče i stubovi. Ali planirano je da sve bude završeno do maja sledeće godine, tako da će proslavljeni par, koji voli da dođe u Srbiju, tokom leta 2022. moći da uživa u svom apartmanu u Vrnjačkoj Banji.

Cena je velika, između ostalog, i zato što će Švajnštajgerovi, dobiti kompletno opremljen stan, a kao i svi objekti takvog tipa, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadržaje za opuštanje. Na krovu će biti i helidrom, ako im zatreba, kao i bazen.

Inače, Ana i Bastijan odnedavno su se skrasili podno Alpa, u austrijskom gradiću Vestendorf. Kad je Švajnštajger završio fudbalsku karijeru, i to u Čikagu, rešili su da kupe dom u nekom malom mestu, gde mogu da žive porodičnim životom, daleko od javnosti. Raskošna vila od 3,5 miliona evra ima 400 kvadrata, bazen, fudbalski i teniski teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.