Miloš Veljković (©Reuters)
Miloš Veljković (©Reuters)

Lion pregovara sa Milošem Veljkovićem, Verder traži veliko obeštećenje

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 11:27

Iako srpskom fudbaleru sledećeg leta ističe ugovor

Ispao je Verder u drugu nemačku ligu, navijači su doživeli teško razočaranje, a upravu kluba tek čeka veliki posao.

Cilj je da se rastereti klupski budžet, da se napravi mnogo jeftinija ekipa, te skoro sve „kapitalce“ bi valjalo prodati, pustiti...

Izabrane vesti

Velike su šanse da Miloš Veljković bude među prvima koji će otići iz Bremena. Kako piše čuveni BILD, za srpskog reprezentativca veoma je zainteresovan – Lion. Francuski klub traži novo lice za poziciju štopera i u uskom krugu kandidata je fudbaler rođen u Bazelu, a školovan u Totenhemu.

Nemci pišu da je Lion već poslao konkretnu ponudu Veljkoviću i da se čeka odgovor. Istovremeno i Verder bi trebalo da se izjasni, ali po tvrdnji BILD-a, tu je zapelo, jer iako klub želi da se oslobodi Miloševe plate, želi i da debelo zaradi bez obzira što mu ugovor ističe za godinu dana. Zeleni sa Vezera traže preveliko obeštećenje od Liona, na koje Francuzi ne pristaju, pa je u toku „natezanje“ dve strane i samo ako Nemci popuste, transfer bi mogao da se dovede do kraja.

Veljković je, inače, u Bremen došao 2016. godine iz Totenhema za samo 330.000 evra, a sada mu se vrednost procenjuje na oko 4.500.000. Za tih pet godina srpski reprezentativac je odigrao 145 utakmica za Verder na svim frontovima.


tagovi

Miloš VeljkovićLionVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara