Šezdesete su se vratile – i donele Merz sa sobom!

Saznajte kako je izgledao Merz beauty event - na kojem su predstavljeni fantastični proizvodi iz linija Merz Special i Tetesept.

by | jun 18, 2021

Kažu da su šezdesete bile godine kada su ljudi živeli i izgledali kao da mladost neće nikada proći. Upravo su taj osećaj imali prisutni na događaju Merz Beauty Event. A evo i koga smo sve tamo sreli i šta smo naučilli o predstavljenim proizvodima iz linija Merz Spezial i Tetesept

Farmaceutska kuća Salveo organizovala je zaista bajkovit beauty događaj, sa temom šezdesete, na kojem su prisustvovali naši poznati influenseri, pevači i glumci. Događaj je bio posvećen kozmetičkim brendovima nemačkog proizvođača Merz, čiji je prvi proizvod lansiran upravo 1964. godine.

Na našem tržištu dostupni su inovativni proizvodi iz linije Merz Spezial: kreme za lice u obliku pene – Merz spezial hijaluron i Merz spezial kolagen krem mus, kao i Tetesept kupke i soli sa prirodnim etarskim uljima. Ono što izdvaja Merz Spezial proizvode jeste zasnovanost na naučnim principima, dok je brend Tetesept apsolutno savršen za poklonike nege u skladu sa prirodom. (Pročitajte i… Šta svaka ženska torba mora da sadrži?)

Na Merz Beauty Eventu dame su zablistale u tufnastim, cvetnim haljinicama A kroja, naravno, u stilu šezdesetih. Tim frizera je bio zadužen za retro frizure koje su zaokružile stajling – za još lepše fotografije!

Doživaljaj je bio potpun jer se sve odigralo u prelepoj prirodi ranča nadomak Beograda.

Uz sveže ceđene sokove, posluženje, zvuke 60-ih, gramofonske ploče i specijalni nastup plesača, gosti su sa ovog eventa otišli s mnogo lepih uspomena i fotografija, a naravno, imali su priliku i da saznaju sve benefite ovih kvalitetnih proizvoda iza kojih stoji kompanija sa farmaceutskim nasleđen i kredibilitetom.

Ispod pogledajte galeriju fotografija sa ovog događaja.

PromoPromo