Hronika

Vilama muškarcu slomio ruku pa uhapšen

Vilama muškarcu slomio ruku pa uhapšen
Foto: Ilustracija | Vilama muškarcu slomio ruku pa uhapšen

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je M.R. nakon što je utvrdila da je gvozdenim vilama udario S.K. i slomio mu ruku, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako se u saopštenju navodi, banjalučkoj policiji juče je S.K. prijavio da ga je ispred kuće, bez povoda fizički napao M.R. udarivši ga gvozdenim vilama u desnu ruku.

"Izvršenim uviđajem na licu mjesta, utvrđeno je da je M.R. fizički napao S.K. udarivši ga u predio desne nadlaktice, usljed čijeg udarca je došlo do loma kosti. S.K. pružena pomoć u službi Hitne medicinske pomoći, nakon čega je sproveden u UKC RS na dalje liječenje", dodaje se u saopštenju.

Kako se pijašnjava M.R. je uhapšen, te sproveden u prostorije za zadržavanje. U toku je kriminalistička obrada nad istim. 

"Izvršenim provjerama, utvrđeno je da R.M. ima registrovano oružje koje je privremeno oduzeto", navodi se u saopštenju. O događaju obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo teška tjelesna povreda, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u redovnoj proceduri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije