Najnovije vesti
Slobodno vreme
Zaboravite na muke sa čišćenjem uz kvalitetne usisivače na akciji!

Zaboravite na muke sa čišćenjem uz kvalitetne usisivače na akciji!

Sigurno vam je uvek teško padalo kada iz ormana treba da izvlačite usisivač, sklapate cevi, razvlačite kabal, čistite kesu, a vaše dete je samo malo izmrvilo pored stola ili je ljubimac prevrnuo svoju posudu sa hranom. Isto to može da se desi i u vašem automobilu, i baš zato je potrebno da izaberete usisivač koji je ujedno i praktičan i kvalitetan - što nije nimalo jednostavno.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
usisivač foto shutterstock Africa Studio Foto: Africa Studio / shutterstock
usisivač foto shutterstock Africa Studio

Nove tehnologije donele su nam mnoštvo modela različitih performansi, pa često dolazimo u dilemu da li ćemo odabrati onaj pravi. Do bržeg i lakšeg usisavanja danas ne treba mnogo, dovoljno je da se opredelite za neki od modela koji su na akciji, a koštaju već od 899 dinara!

Foto: gruppi.rs / Promo

Jedan od takvih usisivača je i ručni auto usisivač sa lampom sa kojim možete usisavati čak i po mraku! Radi na utičnici od samog automobila, a sa njim ćete lako očistiti i teško dostupna mesta. Naručite ovaj praktični usisivač i zaboravite na nošenje velikih usisivača i traženje utičnica za samo 899 dinara kupovinom preko sajta gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Tu je i Royalty Line usisivač koji predstavlja odličan uređaj uz koji će vaš dom zablistati. Ovaj kvalitetan usisivač sa višestepenim filtriranjem će omogućiti da lako i jednostavno očistite kuću, kancelariju ili radionicu. Ima ciklonski sistem, a odlikuje ga njegova velika snaga tako da je idealan za sve delove kuće. Ovaj usisivač može biti vaš za 5.900 dinara na akciji na gruppi.rs - i to uz besplatnu dostavu!

Foto: gruppi.rs / Promo

Za još efikasnije i zdravije čišćenje možete se opredeliti za Vaporetto paročistač koji je idealan za one koji hoće da imaju higijenu na visokom nivou, i to u kombinaciji sa prijatnim mirisom. Ovaj paročistač će vam obezbediti čist dom bez grinja, mikroba i bakterija. Snaga pare omogućava dubinsko čišćenje bez deterdženta, a uz njega dobijate 9 nastavaka, mirisni osveživač, krpu za čišćenje, i sve to za 11.999 dinara kupovinom preko gruppi.rs, a dostavlja vam se besplatno u roku od jednog dana!

Na gruppi.rs uvek možete naći ovako dobre stvari:

Foto: gruppi.rs / Promo

Upotpunite svoju kuhinju ovim fenomenalnim Royalty Line grill tiganjem! Grill tiganj koji svojim vrhunskim performansama zadovoljava sve one koji vole ukus hrane sa roštilja, ali i one koji imaju potrebu za nutritivnom i zdravom hranom. Nelepljiva površina zahteva manje masti i ulja u procesu spremanja, a može biti vaš za 3.150 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Zahvaljujući Posture Doctor pojasu vrat i kičma se vraćaju u pravilan položaj, a njegova mala težina omogućava neprimetno nošenje ispod odeće. Pomaže i u ublažavanju bolova u ramenima, leđima ili vratu. Mislite na svoje zdravlje i poručite ga već danas po sniženoj ceni od 799 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Uz LED lampu protiv komaraca bićete zaštićeni od ovih napasti gde god da se nalazite! Lampa privlači komarce i snažan ventilator ih uvlači I zauvek zarobljava, a poseduje USB ulaz i priključuje se na punjač za telefon ili na računar, a takođe ga možete koristiti i u automobilu ili prirodi. LED svetlost uz to stvara i prijatnu atmosferu i radi tiho i bez ikakvih hemikalija. Nabavite je već danas za 1.199 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Kinzo set od šest šrafcigera je ručni alat će vam pomoći u profesionalnoj upotrebi i svakodnevnim kućnim popravkama odvijanja, zavrtanja i šrafljenja! Ovaj raznovrstan komplet zadovoljava potrebe svakog majstora, a šest šrafcigera pogodni su za posao, kuću, zanatlije, baštu, hobi i još mnogo toga i koštaju samo 500 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Svi znaju koliko je održavanje zuba bitno. Dental Source električna četkica sa punjačem će vam pomoći u tome za samo 1.799 dinara na gruppi.rs akciji.

Foto: gruppi.rs / Promo

Ako uživate da pijete kafu u dvorištu sa porodicom i komšijama onda će vam Green Lounge sklopiva baštenska stolica pomoći da napravite savršen kutak u dvorištu! Opremite svoje dvorište udobnim baštenskim stolicama Green Lounge dimenzija 111 x 50 x 43 cm, a mogu biti vaše za 6.000 dinara samo na gruppi.rs

Foto: gruppi.rs / Promo

Sada je sezona kućnih radova i renoviranja, a za to treba i kvalitetan alat. Schwartzmann je brend za vas, bežična bušilica ove kompanije jačine 18V sa izdržljivom baterijom, odradiće sve poslove koji su potrebni, a može biti vaša za samo 5.200 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Automatska maska za varenje na popustu za samo 2.499 dinara. Maska se automatski zatamljuje prilikom rada, što povećava bezbednost i olakšava rad, po ovoj ceni samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Zamenite stari reflektor novim koji štedi energiju i pruža vam savršeno osvetljenje! LED reflektor od 20W svetli u hladno beloj boji i odlikuje ga mala potrošnja energije, a može biti vaš za samo 699 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Ulepštajte svoj prostor i spremite se za leto i postavljanjem baštenske ležaljke koja ima aluminijumski ram i napravljena je od sintetičke gume. Ova ležaljka idealna je za period koji nas očekuje, a možete je nabaviti za svega 7.000 dinara na velikoj gruppi.rs akciji.

Foto: gruppi.rs / Promo

Unesite novine u vašu kuhinju setom Royalty Line šerpi sa staklenim poklopcima! Ovaj set izrađen je od nerđajućeg čelika i sadrži četiri šerpe različitih veličina. Upoznajte se sa kulinarskim avanturama koje su pred vama uz pomoć seta u kom se nalazi sve što vam je potrebno, a koji košta samo 5.999 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Zaštite se od UV zračenja, dosadnog vetra i znatiželjnih komšija uz pomoć suncobrana za terase! Balkonski suncobran je sa jedne strane ravan tako da ga možete nesmetano prisloniti na zid. Veoma se lako može sklopiti, te ga možete premestiti na neku drugu lokaciju, a ovaj suncobran visine 245cm može biti vaš za samo 3.900 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Opremite se novim Sharp Smart televizorom od 40"! Dijagonala ekrana iznosi 101.6cm, a opremljen je Full HD ekranom tako da opravdava vaše ulaganje slikom koju pruža. Ovaj Sharp LED televizor može se povezati sa nizom uređaja, a nabavite ga po sniženoj ceni od 32.000 dinara i samo sačekajte da vam se isporuči za jedan dan!

Foto: gruppi.rs / Promo

Lepo vreme smo svi jedva čekali, a uživanje je još veće ako sedite u udobnoj fotelji na naduvavanje nosivosti do 100kg, koja se može nabaviti za samo 1.999 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Opremite se koferom dimenzija 50 x 36 cm ili 45 x 34 cm uz koji dobijate i poklon Nano Silver zaštitnu masku koja traje mesecima i pere se u mašini! Moderan izgled kofera u kombinaciji sa kvalitetom obezbeđuje izdržljivost i otpornost na udarce, a na vama je samo da izaberete omiljenu boju. Ovaj fenomenalan set za putovanje može biti vaš za 3.199 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Rashladite se uz Kraft Waagen-Ventilator 2 u 1 sa vodenom maglom! Pored osnovne uloge redukcije temperature na željeni nivo, ventilatori sa vodenom maglom iz vazduha eliminišu alergene kao što su polen i prašina, a poseduje tajmer i daljinsko upravljanje. Nabavite ga na akciji za 7.600 dinara samo na gruppi.rs, a biće vam dotavljen za samo jedan dan.

Foto: gruppi.rs / Promo

Svi smo svedoci nasilja nad ženama, zakonom je dozvoljeno da žene koriste biber sprej u samoodbrani ukoliko budu napadnute, zato su na akciji dva biber spreja u vidu privezka za ključeve koje možete nositi svuda sa sobom, a nabavite ih po specijalnoj ceni od 999 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Danas možete imati jednu čitavu radionicu u koferu alata koji sadrži čak 409 delova, a koji će vam olakšati svakodnevne popravke i radove. Sve čega možete da se setite, od šrafcigera, ključeva do čekića i libele nalazi se u ovom koferu koji danas košta 11.900 dinara, a šta sve još možete pronaći na uskršnjim popustima ostaje vam da vidite na gruppi.rs!

Foto: gruppi.rs / Promo

Uz Macun med u kesicama povećajte vašu potenciju - uzima se 1 kesica najmanje 45 minuta pre odnosa i njegovo dejstvo je 24 sata! Dve kutije Macun meda danas možete nabaviti za 1.490 dinara na akciji, a uz to dobijate i 2 kesice gratis kupovinom na gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Nabavite na akciji brener za suzbijanje korova, kojim ćete očistiti vaše dvorište i baštu. Brener ekološki čisti korove, a danas je na akciji za 1.299 dinara na sajtu gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Na akciji je kvalitetan MF frižider sa zamrzivačem od 118 litara po ceni od samo 13.999 dinara. Ovaj frižider je veoma mali potrošač struje, pripada A+ energetskoj klasi, poseduje automatski izduvni sistem i funkciju samootapanja. Vaše je samo da poručite ovaj frižider na ograničenoj akciji gruppi.rs sajta.

Foto: gruppi.rs / Promo

Uz Alpina escajg dobićete pravi aranžman na stolu jer je od kvalitetnog materijala i poznatog brenda. Dobijate 6 noževa, 6 kašika, 6 viljuška, 6 dezertnih noževa, 6 dezertnih kašika, 6 dezertnih viljuška i 6 kašičica za čaj. Ovaj sjajni escajg od 42 komada, može biti vaš za samo 1.900 dinara klikom na gruppi.rs

Foto: gruppi.rs / Promo

Najbolji način da sačuvate vaše dragocenosti u kući ili kancelariji jeste posedovanje sefa! Dizajn ovog crnog sefa pruža neprevaziđenu prilagodljivost, što omogućava postavljanje u fiokama, ormarima i na drugim mestima, zato obezbedite vaš dom, kancelariju ili prodavnicu za 4.299 dinara na akciji kupovinom preko gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Postavite kompletan WiFi sistem za nadzor poslednje generacije sa četiri kamere! Ovaj sistem poseduje najnoviju tehnologiju koja vam omogućava uvid u kamere sa udaljenog mesta iz bilo kog dela sveta jednostavno preko vašeg mobilnog telefona, tableta ili računara. Poseduje i funkciju noćnoj snimanja, a vaša kuća će biti sigurna za 22.999 dinara kupovinom preko sajta gruppi.rs.

Foto: gruppi.rs / Promo

Uz malo vežbe, mašte i moderne aparate, kao što je fen za kosu, sigurno ćete uspeti da napravite fizuru za kojom se svi okreću! Obezbedite besprekornu negu za vašu kosu uz fen brenda Beurer koji je pogodan za svaki tip kose, a može biti vaš za 2.999 dinara kupovinom na gruppi.rs.