Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2021.

18:20

Angelovski: Dokazali smo da zaslužujemo mesto na EP

Reprezentacija Severne Makedonije je upisala i drugi poraz na Evropskom prvenstvu, ovog puta od Ukrajine rezultatom 2:1 (2:0).

Izvor: SS

Autor: SS

Angelovski: Dokazali smo da zaslužujemo mesto na EP
EPA-EFE/Mihai Barbu

Ali nisu se obrukali naši južni susedi, daleko od toga, jer su ozbiljno namučili favorizovanog protivnika.

Selektor Igor Angeloski je istakao da je njegov tim odigrao dva potpuno drugačija poluvremena.

"Odigrali smo dva veoma različita poluvremena. U drugom sno dokazali da zaslužujemo da budemo učesnici Evropskog prvenstva. Severna Makedonija ima kvalitet i zaslužuje da bude ovde. Ali, moram da izrazim žal što nismo završili ovaj meč sa pozitivnim rezultatom", rekao je Angelovski.

Strelac jedinog gola za Makedonce bio je Ezgjan Alioski, i to nakon odbitka posle promašenog penala.

"U prvom poluvremenu smo im dali puno prostora i nismo ih zatvarali dovoljno dobro. Pružili smo im puno prilika, naš presing je bio loš i nismo bili dovoljno agresivni. Možda smo mogli da napadamo više, ali smo bili u minusu od dva gola i kada se to dogodi, teško je da se preokrene utakmica", poručio je Alioski posle meča u Bukureštu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve