Darko Lazić (©MN Press)
Darko Lazić (©MN Press)

Darko Lazić se vratio u Sarajevo, sa Bordo timom potpisao na godinu dana

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.06.21. | 18:04

Na Koševu posegnuli za proverenim rešenjem

Ostalo je Sarajevo bez titule i kvalifikacija za Ligu šampiona, naslov prvaka otišao je u Banjaluku. Takav rasplet očekivano je doveo do turbulencija i promena u svim klupskim strukturama.

Prometno je na Koševu ovih dana. Goran Sablić je krajem prošle nedelje promovisan u novog šefa stručnog štaba Sarajlija, a sa Koševa su digli sidro golman Evis Džafić, Slobodan Milanović, Haris Handžić i Dušan Hodžić. A, danas je Sarajevo predstavilo novo pojačanje. Na Koševo se vratio štoper Darko Lazić, koji je dve sezone nosio bordo dres.

Izabrane vesti

Lazić je prošlog leta napustio Koševo, posle kraćeg lutanja potpisao je za Radnički iz Niša, ali se na jugu Srbije nije dugo zadržao. Od januara je u potrazi za klubom, a put ga je ponovo naveo u Sarajevo za koje je upisao 37 nastupa i postigao jedan gol.

Jedan gol, ali ga Manijaci i te kako pamte. Sarajevo je 2019. na Grbavici prvi put postiglo tri gola posle 56 godina, a bivši igrač Crvene zvezde je zatresao mrežu. Te godine Sarajevo je osvojilo duplu krunu, a godinu dana kasnije Lazić je sa Bordo timom osvojio još jednu nacionalnu titulu.

Darko Lazić se vratio na mesto uspeha, a cilj Sarajlija u idućoj sezoni, pored duple krune, jeste ulazak u Ligu konferencije. Na startu kvalifikacija Sarajevo će igrati sa Milsamijem.

„Drago mi je zbog povratka u Sarajevo, ovde sam doživeo neke od najljepših trenutaka u svojoj karijeri. Nadam se da ćemo u ovoj sezoni uspeti da ponovimo uspehe koje smo ostvarili tokom mog prethodnog boravka u klubu. Jedva čekam da opet istrčim na teren stadiona Koševo i zaigram pred našim navijačima“, rekao je Lazić prilikom potpisa jednogodišnjeg ugovora.



tagovi

FK SarajevoDarko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara