Kulinarski trikovi UŽIVO!

Kompanja Miele, u okviru svog najvećeg showroom-a u Beogradu na vodi, po prvi put pokreće serijal live online prezentacija u kojima će predstaviti tajne svojih proizvoda, ispričati do sada neispričane i zanimljive priče o kuvanju, ali i dodeljivati atraktivne Miele originalne poklone.

Sedam live događaja, koji će se dešavati svakog drugog četvrtka od 19h, moći ćete da ispratite na Facebook i Instagram Live Eventima na zvaničnim Miele Srbija stranicama.

U prvoj epizodi Facebook i Instagram Live-a, 17. juna od 19:00h, specijalna gošća će biti Katarina Šuša, poznatija kao Fensi Štrudla, koja će vam pokazati kako da vam štrudla svaki put bude savršena i neverovatno ukusna.

Uz specijalne goste i korisnike Miele uređaja, saznaćete kako da vam hrana spolja bude hrskava, a istovremeno sočna i mekana iznutra.
Bićete u prilici da vidite da je dovoljno samo da izaberete svoju omiljenu namirnicu, a Miele rerna će sama uraditi sve ostalo.

Otkrićete kako da imate potpunu kontrolu nad jelom dok je u rerni, a da ne morate stalno da ustajete i da ga proveravate, kao i još brojne druge interesantne opcije koje vam nudi ovaj tehnoliški najnapredniji brend kućnih aparata.

Prijavite se za prvi live na ovom linku i iz udobnosti svog doma saznajte sjajne kulinarske trikove!

U drugoj epizodi, koju ćete takođe moći da ispratite na Facebook i Instagram Live-u na zvaničnim Miele Srbija stranicama, biće predstavljene najatraktivnije Miele ploče za kuvanje (indukcione ploče), aspiratori i frižideri.

Specijalni gost biće Vanja Puškar, jedan od najboljih beogradskih kuvara, osnivač i kurator New Balkan Cuisine koncepta i, kako ga često opisuju, gastronomski umetnik.

U ovoj epizodi saznaćete sve tajne Miele ploča za kuvanje, kako Miele aspiratori “znaju” kada ste završili sa kuvanjem, ali i brojne druge zanimljivosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde