Celebrity News

Supruga Nikole Jokića TRUDNA? Otac Branislav otkriva detalje!

Nikola Jokić postaje tata – lepa vest oduševila je javnost i objasnila zašto MVP neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Supruga Nikole Jokića TRUDNA? Otac Branislav otkriva detalje!

Nakon što je košarkaški as Nikola Jokić juče rastužio fanove saopštenjem da neće igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju, sjajne novosti stavljaju tačku na spekulacije i pokazuju pravi razlog takve odluke.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da, i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo s terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da ostvare rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - poručuje Jokić.

Pročitajte: Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI!

 

Njegov otac Branislav rekao je će Nikola ovoga leta postati otac i da želi da bude uz svoju suprugu Nataliju kada bude donosila na svet njihovo prvo dete saznaje "Informer".

- Kada ljudi čuju zašto je tako odlučio, mnogima će biti jasno i biće više onih koji će ga razumeti. Ima dobar privatni razlog. To je događaj koji niko ne želi da propusti - poručuje Jokić, a na pitanje da li to znači da će Nikola ovog leta postati otac, odgovara:

 - Na primer.

 

 

Komentari (0)

Loading