VIDEO: Lokateli poput Ronalda sklonio flašicu koka-kole sa stola

Manuel Lokateli briljirao je u pobedi Italije nad Švajcarskom (3:0) u drugom kolu Evropskog prvenstva, kojom su Azuri osigurali nokaut-fazu.
Vezista Sasuola je za reprezentaciju debitovao pre samo devet meseci, a sada je s dva gola protiv Švajcarske postao heroj Italije.
 
Konferenciju za medije, koja mu je organizovana kao igraču utakmice, Lokateli je iskoristio za potez sličan onom koji je izveo Kristijano Ronaldo.
 
Prilazeći stolu za kojim sede gosti konferencija, Lokateli je pomerio dve sponzorske bočice koka-kole s mesta neposredno ispred onog ispred svog sedećeg mesta i na ključnu poziciju je stavio flašicu vode. 
 
Lokateli se tako pridružio Ronaldu, čije je pomeranje koka-kole toj kompaniji uzrokovalo milijarde dolara gubitka, te Paulu Pogbi, koji je sa stola sklonio flaše sponzorskog Hajnekena. 
 
 
Ronaldo je ovo uradio kao pobornik zdravog života, a Pogba jer je musliman kojem smeta alkohol.
  • Berzanski investitor

    17.06.2021 10:36
    Malo novinarstva molim
    Kristijano Ronaldo je pomerio flasicu 15.06. akcije koka kole su pale na otvaranju trzista 14.06.

    Akcije koka kole padaju zbog nekih drugih stvari.
  • Giga Moravac

    17.06.2021 10:10
    Pogbin potez ne razumem uopšete? Hajniken je bezalkoholni...
  • Oprez

    17.06.2021 09:57
    Licemerju ovih hidajućih reklama nema kraja. Zašto sa sebe najpre ne sklone brend Najk, koji godinama unazad bije glas da eksploatiše dečji rad, ali to nije problem dokle god kaplju sponzorske parice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.