Mediji: Žena na koju je pucao muškarac teško ranjena, napadač preminuo

Vesti 17. jun 202108:31 > 12:20 19 komentara
policija, policajci
N1

Muškarac, koji je rano jutros pucao u bivšu suprugu u Prokuplju pa u sebe, preminuo je u niškom Kliničkom centru, saznaje RTS.

Ispred zgrade gradske uprave u Prokuplju, 53-godišnji muškarac B.Z. pucao je rano jutros u bivšu suprugu R.I. (44), koja radi u Opštini Prokuplje.

Oni su nakon ukazane lekarske pomoći na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice prevezeni u niški Klinički centar, piše RTS.

B. Z. je primljen sa prostrelnom povredom glave i bio je smešten u jedinici intenzivne nege.

Dijagnostikom su mu potvrđene višestruke povrede lobanje i krvarenje u mozgu. Sve vreme od momenta prijema je neprekidno reanimiran. U 10 sati lekari su konstatovali smrt.

Zdravstveno stanje povređene žene trenutno je stabilno, ona ima povrede pluća i grudnog koša.

Muškarac je jutros u sedam sati sačekao svoju bivšu partnerku I.R. sa kojom ima dvoje dece, ispred zgrade Gradske uprave u Prokuplju kada je dolazila na posao, i sa nekoliko hitaca iz pištolja s leđa pucao u nju i teško je ranio, a potom sebi ispalio hitac u glavu.

Prema saznanjima agencije Beta, par je imao problema jer Z.B. nije plaćao alimentaciju deci pa mu je sudskim putem naloženo da sve zaostale rate izmiri.

Očevici su, kako su ranije prenele „Južne vesti“, rekli da su se čula najmanje tri hica najverovatnije iz pištolja, a iz policije se za sada nisu oglašavali.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare