Od danas isplata 3.000 svim vakcinisanim građanima

Danas počinje isplata 3.000 dinara za građane koji su se vakcinisali makar jednom dozom vakcine.
Od danas isplata 3.000 svim vakcinisanim građanima
Foto: 021.rs
Rok za prijavu je istekao, a pravo na ovaj novac imaju svi stariji od 16 godina koji su do 7. juna primili makar jednu dozu vakcine.
 
Penzionerima je ovaj novac uplaćen juče, a oni nisu morali da se prijavljuju, već im je novac uplaćen na račun na koji primaju penziju. S druge strane, korisnici socijalne pomoći su ovaj put morali da se prijave za novac iz državne kase.
 
Većina građana će novac dobiti do petka, ali nije isključeno i da se isplata produži na ponedeljak.
 
Prema najnovijim podacima, obe doze vakcine u Srbiji je primilo nešto više od 2,3 miliona građana. Još oko 300.000 ih je do sada primilo prvu dozu.
  • Marko

    17.06.2021 11:50
    Pre više od 3 meseca je počela vakcinacija, nemojte da vam pare budu postrek već nagrada...
  • @

    17.06.2021 10:44
    @?
    Vakcina je mogla da se primi od januara. Dakle, nije izgovor oboljevanje od korone.
  • Taipan

    17.06.2021 10:28
    Haos
    Diskriminacija ovog napaćenog naroda. Srbi na Kosovu dobili vecu pomoć od srba na severu, vakcinisani vecu pomoc od onih bez vakcine. Prijavljeni na birou vecu pomoc od ovih koji nisu na birou. Sramota za ovu vlast kako deli pare ovog naroda na zasluzne gradjane i iste te gradjane koji nisu. Nisu svi srbi srbi u ovoj zemlji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija