Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.06.2021.

17:18

Pogba o Ridigeru: Gricnuo me

Nemački fudbaler Antonio Ridiger rekao je da žali što je prislonio usta na leđa francuskog igrača Pola Pogbe tokom utakmice na Evropskom prvenstvu.

Izvor: SN

Autor: SN

Pogba o Ridigeru: Gricnuo me
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Pogba je rekao da ga je na jučerašnjoj utakmici u Minhenu, koju je Francuska dobila sa 1:0, "gricnuo" Ridiger koji kaže da žali zbog toga.

"Nije trebalo to da uradim, da prislonim usta na njegova leđa, nema sumnje, izgleda neprimereno. Pol i ja smo razgovarali vrlo prijateljski posle utakmice i potvrdio mi je da ga nisam ugrizao, a posle je u izjavi medijima rekao da to nije bio ugriz, kao što su neki rekli", rekao je Rudiger.

Ridiger je pre utakmice rekao da bi njegov tim morao da bude "odvratan" tokom utakmice kako bi pobedio aktuelne svetske šampione, a onda se dogodilo to s Pogbom.

"Malo me je gricnuo, ja mislim. Osetio sam to, rekao sudiji, on donosi odluke. To je završeno. Samo želim da igram fudbal. Nije dobio karton, mislim da je tako bolje",
rekao je Pogba posle utakmice.

Pogba, koji je bio jedan od najboljih igrača Francuske u utakmici protiv Nemačke, rekao je da se "nije dogodilo ništa loše" i da je to "prošlost".

"Ne plačem za kartonima, za crvenim kartonima, zbog takvih stvari", rekao je Pogba i dodao da su on i Ridiger prijatelji i da se dugo poznaju. Ridiger je rekao da ne očekuje da će retroaktivno biti kažnjen.

"Sudija mi je tokom utakmice rekao da bi me kaznio da je smatrao da se radi o nasilnom činu",
naveo je Ridiger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve