VIDEO: "Američki žigolo" postaje serija

"Showtime" je službeno potvrdio seriju "Američki žigolo" ("American Gigolo") koja će biti remake kultnog istoimenog filma iz 1980. godine, u kom je glavnu ulogu imao Ričard Gir.
Scenario i režiju potpisuje Dejvid Holander, dok će glavna uloga pripasti Džonu Berntalu. Glumac je priključen projektu prošle godine, snimljen je i pilot, a sada stiže i prva potvrda da će mreža krenuti sa proizvodnjom ove kriminalističke serije, koja ujedno obeležava Berntalov povratak na male ekrane, piše Bosonoga.
 
Berntal će glumiti lik Džulijana Kajea, koji se pojavljuje u seriji 15 godina nakon što je uhapšen zbog ubistva. On se trudi da se pronađe u modernoj seksualnoj industriji Los Anđelesa, dok traži istinu o tome ko mu je namestio ubistvo, te se nada da će se ponovo povezati sa svojom pravom ljubavi Mišel koju glumi Gričen Mol.
 
"Ako već niste pali na čaroliju Džona Berntala, pripremite se. Džon apsolutno poseduje ekran svojim prljavim, zamišljenim i ranjivim performansom u ovoj savremenoj verziji 'Američkog žigola'. Holander je sjajno zamislio zavodljivi originalni film, suprotstavljajući se misteriji, uzbuđenju i opasnosti naših najdubljih želja", rekao je Geri Levin, predsednik zabave Showtime Networks Inc.
 
Osim Berntala i Mol u seriji će se naći i Rosi O'Donel, Lizi Broše, Gabriel Label, Leland Orser i drugi.
 
Izvršni producent biće Džeri Brakhejmer, koji je producirao originalni film iz 1980. sa Ričardom Girom u glavnoj ulozi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.