"Poštedi me svojih jadnih krokodilskih suza"

Pirs Morgan oštro se osvrnuo na javno izvinjenje Krisi Tajgen, rekavši da nikome ne trebaju njene "krokodilske suze".

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.06.2021.

08:13

Foto: Profimedia

Manekenka (35) je u ponedeljak dala saopštenje za javnost priznajući da je "bila trol" - nakon što je Kortni Stoden otkrila zlonamerne poruke koje je dobijala od Krisi Tajgen u prošlosti.

Dizajner Majkl Kostelo takođe je tvrdio da ga je ova majka dvoje dece optužila za rasizam, nakon čega je imao suicidne misli.

Pirs Morgan je konačno ućutao

Pirs je sada svoju najnoviju kolumnu posvetio njenom izvinjenju, rekavši da je to "najgora vrsta besramne, dvolične politički korektne slave".

"Cmizdravac", "beskičmenjak"

Bivši voditelj emisije "Good Morning Britain" napisao je: "Kao i sve ostalo u iskrivljenom svetu Krisi Tajgen, i njena krivica juče je bila laž, prividan i namerni pokušaj da se prevari svet da misli da je zaista dobra osoba. Nije i nikada nije bila".

Postavio je pitanje zašto ona zaslužuje drugu šansu da dokaže da se promenila nakon što su se pojavili njeni zlonamerni tvitovi.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

"Nikada se nije izvinila ni za jednu od svojih mračnih objava dok nisu iskopane i nikada nije pokazala ni trunku saosećanja ili oproštaja prema bilo kojoj od svojih bezbrojnih žrtava koje je tako neumorno progonila i pokušavala da upropasti", nastavio je, pa dodao:

"U stvari, upravo suprotno - rekla im je da im želi da umru. Dakle, izvini, Krisi - ali poštedi me svojih jadnih krokodilskih suza."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: