Vazura (© MN Press)
Vazura (© MN Press)

Vazura o žrebu: Izvukli smo najtežeg protivnika! Stižu pojačanja

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 14:54

„Liga konferencija kao Liga Evrope“, smatra generalni direktor Partizana

Prema oceni čelnika, Partizanu je zapala „koska“ već na startu kvalifikacija za Ligu konferencija. Mada je u javnosti provejavalo mišljenje da je švedski Elfsborg jači od DAC, pozicija na UEFA rang listi ukazuje da je sastav iz Dunajske Strede bolji i zato nikome u Humskoj 1 nije pravo što ih je žreb spojio sa vicešampionom Slovačke.

Generalni direktor Miloš Vazura uprkos ne baš povoljnim vestima iz Niona izražava veru u postojeću ekipu i najavljuje nova lica na treninzima crno-belih.

Izabrane vesti

Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatmo nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se povoljnom rezultatu“, rekao je Vazura.

DAC je u prethodnoj sezoni završio prvenstvenu trku samo šest koraka iza Slovana iz Bratislave, a finiširao mju je sa šest pobeda i remijem u poslednjih sedam kola.

Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Liga konferencija ima jednak kvalitet kao Liga Evrope. Otuda je motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude“, dodao je Vazura.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija na programu je 22. jula u Humskoj, revanš je 29. u Dunajskoj Stredi.




tagovi

Miloš VazuraFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara