1
Evrokupovi

ZA RAZLIKU OD ZVEZDE, PARTIZAN JE DOBRO PROŠAO: Srpski klubovi dobili protivnike za Ligu konferencija – poznato je sa kim igraju Čuka, Voša i ‘parni valjak’!

Objavljeno: 16.06.21 u 14:45

U Ligi konferencija, Srbija će ove godine imati tri predstavnika.

Fudbaleri Partizana, Čukaričkog i Vojvodine učešće počinju u drugom kolu, a ekipa iz Humske je za prvog rivala dobila Dunajsku Stredu iz Slovačke.

Dunajska Streda je prošle godine završila kao drugoplasirana ekipa u slovačkoj ligi, odmah iza Slovana iz Bratislave, tako da je po jačini na sredini liste potencijalnih protivnika koje su crno-beli mogli da dobiju. U užem izboru su bili i Elfsborg, Puškaš Akademija ili Inter Turku, Levadija ili Sent Džozef, kao i Dinamo Batumi ili Tre Pene.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER PARTIZANA IMA NOVI POSAO: Savo Milošević promovisan na stadionu ‘Stožice’ – pred njim je izuzetno težak zadatak!

Domaćin prvog meča koji se igra 22. jula je FK Partizan, dok je revanš meč na programu 29. jula.

Vojvodina će igrati protiv ekipe Panavezis iz Litvanije, novosadska ‘Stara dama’ će prvi meč igrati u gostima, dok je revanš u Novom Sadu. Čukarički će za rivala imati Sumgait iz Azerbejdžana, a prvi meč će se igrati na Banovom brdu.

0
0

1 Komentara

  1. AU… VI KAO DOBILI TEZEG PROTIVNIKA OD CB PA IH I SAZALJEVATE…E TESKO VAMA KAD STE TAKVI…DABOG DA DA ISPADNETE U PRVOM KOLU A ZA CB NE BRINITE..ICI CE ONI DALJE SA JOS PAR POJACANJA…NADAM SE DA CE KOMSINICA JEDNOM DA CRKNE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter