Aktuelno

Helanke koje su podelile javnost: Rijana savetuje da u njima ne izlazite napolje

Rijanin (33) ekscentrični modni brend "Savage X Fenty", specijalizovan je za donje rublje. Na tržištu se pojavio jedan vrlo neobični komad odeće, koji otkriva - neočekivani deo tela.

Sreda, 16.06.2021.

10:35

Izvor: Jutarnji

Helanke koje su podelile javnost: Rijana savetuje da u njima ne izlazite napolje
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Na veb stranici Rijanine modne kuće možete, kupiti haltere s dezenom zastave duginih boja, koji su deo kolekcije koju je osmislila posebno za Mesec ponosa. Ali, više od aktivističkih komada, pažnju je privukao jedan drugi predmet.

Radi se o heleankama koje su na stranici opisali kao "helenke otvorenih leđa", ali otvor seže ispod leđa - do zadnjice, pa i još dosta niže. Spojen je unakrsnim trakama koje i dalje otkrivaju dobar deo tog dela tela.

Helanke, koje dolaze u crnoj i ljubičastoj boji prodaju se za 50 dolara. S prednje strane izgledaju kao obične helanke visokog struka, a materijal je proziran.

Čak i sama pevačica ne savetuje da se u ovim helankama ide napolje. "Za prijatan ostanak u domu", stoji u opisu proizvoda. Uz dodatak da se radi o mekanoj tkanini koja osigurava da će helanke prianjati uz telo, opasku da komad ima "otvorena leđa s trakama kao razigrano iznenađenje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare