1
Košarka

FOTO: KS Srbije/Twitter

OVO SMO SVI ČEKALI: Jokić obelodanio konačnu odluku i otkrio da li će ovog leta igrati za reprezentaciju!

Objavljeno: 16.06.21 u 10:14

Srpski centar se obratio…

Najbolji košarkaš sveta i član idealne petorke NBA lige Nikola Jokić ovog leta se neće odazvati selektoru Igoru Kokoškovu za reprezentativna okupljanja.

– Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti, rekao je Nikola za ‘Tanjug’.

Nekadašnji centar Mege ove sezone u dresu tima iz Kolorada nije propustio nijedan meč ligaškog dela sezone, od ukupno 72 utakmice, a u plej-ofu je odigrao još 10 duela i u svim mečevima je bio starter. To je verovatno i presudilo kada su u pitanju njegov odmor i pripreme za novu sezonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter