Novi pokušaj projektovanja semafora na uglu Bate Brkića i Anđe Ranković

Gradski čelnici ponovo će pokušati da ugovore izradu projekta za semafor na uglu Ulice Bate Brkića i Ulice Anđe Ranković, nakon prvog neuspešnog pokušaja i propalog tendera.
Novi pokušaj projektovanja semafora na uglu Bate Brkića i Anđe Ranković
Foto: 021.rs
Urbanisti su u potrazi za projektom za uređenje pešačkih površina i opremanje raskrsnice semaforom i, po potrebi, uređenje saobraćajnih površina na uglu Bate Brkića i Anđe Ranković.
 
Posao vredan 916.666 dinara bez PDV-a neophodno je uraditi jer je reč o raskrsnici s velikom gustinom saobraćaja, sa mnogo pešaka.
 
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije ranije je ovo odložila, jer na tenderu nije dobila nijednu prihvatljivu ponudu za projektovanje. Rok za podnošenje ponuda na tenderu je 28. jun.
 
I da odabir projektanta bude uspešan, nema garancija da će postavljanje semafora biti ove godine, budući da taj posao nije u planovima gradske uprave za ovu godinu.
  • Alicia

    16.06.2021 12:48
    Cemu semafor???
    Uopste mi nije jasno o cemu pricamo - zelimo dva semafora na manje od 100 m razmaka zato sto neko nece da prelazi ulicu na pesackom prelazu? Svakodnevno prelazim ulicu na tom mestu (pored dm-a) i nikad nisam imala problema.
  • комша

    16.06.2021 12:24
    Урадиш нов булевар, онда га раскопаш да ставиш семафор. Напредно.
    Него када ће становници старог Сателита добити други улаз/излаз из свог кварта? Улази се сада само код пијаце и нигде више. Срамота!
  • Nada

    16.06.2021 10:55
    Bazen
    A bazen da pokusaju napraviti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti