Nikolas Gonzales (©Reuters)
Nikolas Gonzales (©Reuters)

Nikolas Gonzales izabrao Brajton pre Fjorentine

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 09:48

Dogovoren transfer od 28.000.000 evra

Sit se ispromašivao Nikolas Gonzales u dresu Argentine na premijeri Kopa Amerika protiv Čilea (1:1), ali mu to nije pokvarilo transfer.

Napadač Štutgarta preseliće se, gotovo sigurno, u Englesku po završetku južnoameričkog prvenstva, pošto su se Brajton i nemački klub dogovorili oko obeštećenja. Za Gonzalesovo obeštećenje Galebovi će platiti 28.000.000 evra.

Izabrane vesti

Transfer još nije završen, jer se čeka da se dogovori igrač sa novim klubom oko njegovih uslova. Ali, očekuje se da i to „legne“ uskoro, jer je Argentinac izabrao da ide na Ostrvo, iako je na stolu imao i ponudu Fjorentine. Pominjalo se da su i Totenhem i Lids zainteresovani za njega, ali Brajton je bio najkonkretniji.

Galebovi će dovođenjem Gonzalesa oboriti klupski rekord, koji je na snazi od 2019. godine, kada su doveli Adama Vebstera iz Bristol sitija za 22.000.000 evra.

Nikolas Gonzales je do 2018. igrao u rodnoj Argentini, nosio je dres Argentinos Juniorsa, a onda je prešao u Štutgart u transferu vrednom 10.000.000 evra. U poslednjoj sezoni odigrao je 15 utakmica za Švabe i postigao šest golova.

Novca Brajtonu ovog leta neće nedostajati, jer se pominje da su Arsenal i Mančester junajted bacili oko na njegovog Bena Vajta, a Tobdžijama je interesantan i Iv Bisuma.


tagovi

Nikolas GonzalesBrajtonŠtutgart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara