Fudbaleri Gambe Osake (©AFP)
Fudbaleri Gambe Osake (©AFP)

AZIJA: Gamba Osaka fiks dana, Kašima, Verdi i Jokohama FC jure treću rundu Kupa

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 09:39

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Japana)

Jedan od fikseva dana je Gamba Osaka. Prvoligaš ima posla sa niželigašem Kvansei Gakuinom u sklopu 2. runde Emperor kupa Japana, u kojem nema baš nikakve dileme ko će u sledeće kolo. Istina, očekuje se da Gamba na meč izađe sa rezervnom postavom, pa postoji doza opreza, međutim, Kvansei je amaterski sastav i nije realno da ugrozi Gambu Osaku.

TOKIO VERDI - OKAJAMA, 11.00

(Fudbal, Kup Japana)

Drugoligaški dvoboj u drugom kolu Emperor kupa. Tokio Verdi je domaćin Okajami, a osim prednosti domaćeg terena favorit je i zbog nešto boljih izdanja u dosadašnjem toku prvenstva. Tokio je sakupio pet bodova više od rivala, nanizao je tri pobede u šampionatu, a jedna od njih ostvarena je i nad Okajamom, i to u gostima. Bilo je 1:0 početkom meseca.

JOKOHAMA FC - VANRAURE, 11.00

(Fudbal, Kup Japana)

Još jedan sudar prvoligaša i trećeligaša u Emperor kupu Japana. Jokohama FC je fenjeraš u najjačem rangu zemlje izlazećeg sunca, ali upravo mečevi u Kupu mogli bi da joj posluže da popravi samopuzdanje. Jokohama je bez pobede na pet poslednjih duela, dok je Vanraure sedmi u trećem rangu i na pet minulih susreta u svim takmičenjima je ostvario tri pobede.

KAŠIMA - JOKOHAMA SK, 12.00

(Fudbal, Kup Japana)

Druga runda Emperor kupa ume da bude klizav teren za prvoligaše, ali Kašima je ogroman favorit danas protiv Jokohame SK. Trećeligaš je stacioniran u donjem domu šampionata, za razliku od Kašime koja se bori za mesto u Azijskoj Ligi šampiona. Kašima je slavila na tri od poslednja četiri duela i bilo bi veliko iznenađenje ako ne bi bez problema prošla u narednu fazu.

ASAN MUGUNGVA - SEUL E-LAND, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Ima još dosta prilika i vremena za Asan Mugungvu i Seul E-Land da poprave formu i možda dograbe plej-of za promociju, koji im je daleko dve, odnosno tri pobede. Istina, oba sastava imaju manji broj odigranih mečeva, a Asan ima čak tri duela u rukavu. Danas je domaćin Seulu, koji ima tri boda više, ali je zaboravio kada je poslednji put slavio. Bez trijumfa je na sedam proteklih mečeva u svim takmičenjima, dok je Asan upravo u prošloj rundi prekinuo niz od sedam susreta posta.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara