');
Najnovije vesti
Blic Vesti Srbija

ZA POLA SATA DVA TEŠKA SUDARA U NIŠU Vozač „opela“ (71) poginuo u sudaru sa cisternom, automobil ODLETEO U JARAK, u drugom udesu povređene još tri osobe (VIDEO, FOTO)

Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena u teškom sudaru kamiona isterne i automobila, sinoć oko 22 časa na Čamurlijskom putu nedaleko od Niša, dok su u drugom udesu, pola časa kasnije u Ulici vojvode Putnika u gradu, teško povređene tri osobe.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Udes na Čamurlijskom putu kod Niša Foto: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS Srbija
Udes na Čamurlijskom putu kod Niša
Pročitajte još

U sudaru na Čamurlijkom putu, na licu mesta poginuo je Z.Z. (71), vozač „opela astre“ koja se sudarila čeono sa kamionom cisternom marke „zastava“ kojom je upravljao vozač D.S. (30) iz Leskovca.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je vozač „opela“ pokušao da pretekne automobil ispred sebe kada je prešao u suprotnu saobraćajnu traku i sudario sa sa kamionom, nakon čega je odbačen u jarak kraj puta.

U drugom teškom udesu koji se desio oko 22.30 časova u Ulici Vojvode Putnika u Nišu, teške telesne povrede zadobile su tri osobe.

Sudarili su se „folksvagen“ kojim je upravljao muškarac star 22 godine i „fijat“ za kojim se volanom nalazila žena stara 48 godina.

Osim oba vozača, teško je povređen i putnik iz „fijata“ star 46 godina. Uzrok udesa se utvrđuje.