Subotica: Dečiji festival na Paliću

Dečiji festival muzike i pokreta "Palićke notice" održaće se u petak na Letnjoj pozornici i u Zoološkom vrtu na Paliću.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

15:14

Subotica: Dečiji festival na Paliću
Foto: Depositphotos/miroslav110

Organizator događaja je OISŠ "Žarko Zrenjanin", a cilj je da se kod dece razvije svest o prihvatanju različitosti. U aktivnostima će učestvovati pet škola iz Subotice, a gostovaće i dve specijalne škole iz Novog Sada.

Program počinje u 9 sati, šetnjom koja će krenuti od Letnje pozornice a prevodiće je Subotički duvački orkestar. Deca će Alejom uzdaha napraviti krug oko Velike terase odakle će se vratiti na Letnju pozornicu gde će u pola 12 početi takmičarski deo programa. Dragana Vučković, direktorka OISŠ "Žarko Zrenjanin" istakla je ovo kao priliku da se školarci druže i razvijaju kapacitete.

Iz gradske uprave kažu da su podržali manifestaciju, jer je važno da Subotica bude grad u kome se različitost prihvata i poštuje.

Organizatori su najavili da planiraju da projekat prošire i na druge gradove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: