Padobranac na Nemačka - Francuska (©Reuters)
Padobranac na Nemačka - Francuska (©Reuters)

Umalo tragedija u Minhenu: Padobranom se upleo u kablove (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.06.21. | 00:38

Aktivista Grinpisa sleteo na teren uoči duela Nemačke i Francuske i tom prilikom povredio nekoliko osoba

Sjajan duel gledali smo u poslednjem meču prvog kola Evropskog prvenstva. Francuska je u Minhenu savladala Nemačku 1:0, a iako je viđen samo jedan gol, daleko od toga da nije bilo uzbuđenja i šansi.

Francuska je povela autogolom Matsa Humelsa u 20 minutu, kasnije su Mbape i Benzema zatresli mrežu Nojerovog gola, ali su pogoci poništeni zbog ofsajda, a u međuvremenu je Rabio pogodio stativu, dok su Nemci imali nekoliko dobrih prilika da izjednače.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Sve to mogli smo da propustimo da uoči utakmice pripadnik Grinpis organizacije koja se zalaže za zaštitu životne sredine i životinja nije imao ludačku sreću kada se padobranom upleo u kablove iznad terena, takozvanu "paukovu mrežu" koja omogućava snimanje utakmice iz vazduha.

Ovaj aktivista pokušao je nekoliko trenutaka pred prvi sudijski zvižduk da padobranom sleti na centar terena i tako iskaže svoj protest. Izgubio je, međutim, kontrolu i umalo nastradao. Srećom, izbegnuta je tragedija, mada je UEFA saopštila da je nekoliko osoba iz gledališta moralo u bolnicu zbog povreda zadobijenih tom prilikom, Kao i da će se padobrancem pozabaviti nadležne insitucije zbog izazivanja opasnosti.



tagovi

Euro2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara