Jokićeva braća htela da se obračunaju s Bukerom VIDEO

Nikola Jokić je završio sezonu u kojoj je dobio priznanje MVP u NBA ligi, ali nije se sve završilo kako je želeo.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

21:50

Jokićeva braća htela da se obračunaju s Bukerom VIDEO
Foto: Profimedia

Srpski centar je zaradio isključenje posle faula nas Kamerunom Pejnom iz ekipe Finiksa u četvrtom meču polufinalne serije plej-ofa Zapada.

Na terenu je nastala žestoka gužva u koju su umešani bili gotovo svi igrači dva tima, a Jokić je bio u posebnoj raspravi sa Devinom Bukerom.

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak kako su na to reagovala Nikolina braća na tribinama, Strahinja i Nemanja Jokić.

Spustili su se gotovo do poslednjeg reda terena, bili su spremni da utrče i brane svog brata i fizički, a pritom su bili van sebe od besa i psovali su na sav glas.

"Majku ti j**** bre, i tebi j**** majku bre", vikali su Jokići dok su ispred njih prolazili Buker i ostali igrači Finiksa.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u priloženom snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: