Euroforija: Šta grobarima najviše nedostaje kada napuste Partizan?

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 20:09

Darko Brašanac i Strahinja Pavlović nemaju dilemu. Drugi deo četvrte epizode Mozzartovog podkasta je pred vama, a u fokusu je uglavom crno-beli klub

Kada se dva grobara, dva izdanka crno-bele fudbalske škole nađu u studiju, Partizan po prirodi stvari u jednom trenutku mora upasti u fokus. A Darko Brašanac i Strahinja Pavlović su ga pročešljali uzduž i popreko uz navođenje domaćina Nikole Jankovića i našeg novinara Aleksandra Joksića, specijalizovanog za dešavanja u Humskoj.

Isplivavale su na površinu anegdote, Darko se setio, za navijače Partizana teškog decembra 2015. godine i eliminacije od Augzburga. Mnogi mu i dan danas pamte promašenu priliku minut pre primljenog sudbonosnog gola, ali možda će promeniti mišljenje nakon slušanja drugog dela četvrte epizode.

Izabrane vesti

Gosti nisu imali dilemu. Sportski centar Teleoptik je kičma Partizana i dok postoji klub će biti na nogama.

Od aktuelnog trenutka do nekadašnjih saigrača, cimera, fudbalskih početaka. O pobedničkom mentalitetu i fudbalskom poštenju, ili jednostavno odsustvu fudbalskog bezobrazluka. Uživajte u drugom poglavlju četvrte epizode Mozzartove Euroforije!



tagovi

EURO 2020euroforijapodkast

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara