Vesti

0

RTS: Pokušali smo na sve načine da obezbedimo prenos Evropskog prvenstva

Autor: TKĐ

Izvor: Beta

RTS: Pokušali smo na sve načine da obezbedimo prenos Evropskog prvenstva

Izvor: Beta/AP/Thanassis Stavrakis

Radio-televizija Srbije (RTS) je danas saopštila da je "na sve raspoložive načine" pokušala je da obezbedi prenos tekućeg Evropskog prvenstva u fudbalu kako bi svi gradjani Srbije, kao i prethodnih godina, mogli da na Javnom servisu prate to takmičenje.
 
"Od ranije je poznato da su prava prenosa ovog prvenstva u vlasništvu Junajted grupe, koja nikada nije ponudila prava prenosa RTS-u. Iako nismo dobili ponudu za otkup prava, RTS je na svoju inicijativu pokrenuo razgovore sa više ljude iz Junajted grupe", navodi RTS u saopštenju.
 
RTS dodaje da je poslednji put 21. maja na sastanku generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i izvršne direktorke kompanije Junajted medija Aleksandre Subotić, RTS predao dopis i zvaničnu ponudu za otkup prava na prenos EP.
 
"Odgovora na ponudu nije bilo, pa je generalni direktor RTS-a 10. juna još jednom uspostavio kontakt sa izvršnom direktorkom Junajted medija i u telefonskom razgovoru pitao da li ćemo dobiti odgovor na našu ponudu. Odgovor je glasio 'Nemam ponudu za vas za EP'. Na zahtev da tu odluku dobijemo i zvaničnim putem, Aleksandra Subotić, niti SMS porukom, niti zvaničnim dopisom, nikada nije odgovorila", navela je RTS.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR