Uskoro kreće sezona kupanja na bazenima u Priboju

0
119

Sportski centar uveliko se priprema za početak letnje kupališne sezone na gradskim bazenima u Priboju. Obzirom da je u prethodne dve godine poprilično obnovljena infrastruktura ovog kompleksa, ovih dana se betoniraju samo spoljne strane prelivnih kanala. Ukoliko vremenske prilike dozvole, početak rada gradskih bazena planiran je za 20. jun.

Svake godine, početkom juna, kreću pripreme za početak kupališne sezone na gradskim bazenima u Priboju. Ovo proleće, kompleks sa tri bazena koji je izgrađen pre 12 godina je dočekao u dosta dobrom stanju, čemu su doprinela i opsežna infrastrukturna ulaganja u 2019. i 2020. godini, tako da se ovih dana izvode radovi samo na betoniranju spoljnih strana prelivnih kanala. Za ove radove, koji su povereni izvođaču Divac plast, iz opštinskog budžeta izdvojeno je 176.000 dinara.

Savo Spasojević, direktor SC Priboj ističe da je u planu, ukoliko posluže vremenske prilike, da se bazeni otvore oko 20. juna što se poklapa i sa završetkom školske godine. On najavljuje da će cene karata i ležaljki ostati nepromenjene.

– Cena dnevne karte i lezaljke je 150,00 a suncobrana 100,00. Radi se o cenama koje vaze od 2018. godine – kaže Spasojević.

Za one koji se ne snalaze tako dobro u vodi, sportski centar u Priboju nudi i školu plivanja.

– Dve hiljade dinara je cena za jednog polaznika, a dajemo popust na dvoje dece iz iste porodice i u tom slučaju cena je 3000 za njih dvoje. Deset časova traje obuka, a ko ne nauči da pliva, vraćamo novac, mada se do sada to nije desilo – ističe Savo.

U Sportskom centru se nadaju, da će sa stabilizacijom epidemiološke situacije, predstojeca letnja sezona na gradskim bazenima u Priboju biti znatno uspešnija u odnosu na prethodnu.

Prošle godine bazeni u Priboju su radili 25 dana i za to vreme prodato je nešto više od 3500 ulaznica, što je znatno manje ako se uporedi sa 2019. godinom kada je prodato 11200 ulaznica.

PP Media


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.