U Odžacima sutra dan žalosti zbog dečaka koji se utopio na bazenu

Opština Odžaci odlučila je da sreda, 16. jun bude proglašen za Dan žalosti zbog smrti desetogodišnjeg B.P. koji se u nedelju utopio na Olimpijskom bazenu u tom mestu.
U Odžacima sutra dan žalosti zbog dečaka koji se utopio na bazenu
Foto: Pixabay
Odluku, koja je objavljena na sajtu opštine, potpisao je predsednik Goran Nikolić.
 
Desetogodišnjak se utopio u nedelju na bazenu u Odžacima, a telo je pronađeno nešto posle 22 časa, odnosno nakon što je otac mališana prijavio nestanak sina.
 
Bazen, gde je pronađeno nesrećno dete, u tom momentu je bio zatvoren, jer kupališna sezona još nije otvorena. Čuva ga radnik obezbeđenja, inače gluvonema osoba, koji je u trenutku tragedije bio odsutan.
 
Obdukcijom na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu je, kako nezvanično saznaje Nova, utvrđeno da je uzrok mališanove smrti utapanje.
  • Trt

    17.06.2021 14:59
    @pismen

    Apsolutno nije kriv gluvonemi čovek. Sa druge strane, onaj ko ga je zaposlio kao nekoga ko obezbeđuje objekat treba da robija.
  • pismen

    15.06.2021 13:39
    nesto ste preskocili...
    decko koji se utopio je preskocio ogradu sa drugom, koji ga je gurnuo u bazen i ostavio da se udavi. nije pokusao da ga spasi, nije nikog obavestio, nista, samo je otisao kuci.
    ali naravno da nije dete krivo, kriv je gluvonemi covek...
  • Strasna tragedija

    15.06.2021 13:15
    Čuvar gluvonema osoba?
    Veliki sam protivnik diskriminacije osoba sa invaliditetom, ali mislim da zaista gluvoneme osobe ne mogu raditi posao cuvara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.