Jović (© FK Partizan)
Jović (© FK Partizan)

Pao potpis u Humskoj: Nemanja Jović do 2025.

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 11:45

Dugoročan plan crno-belih sa A reprezentativcem Srbije

Polugodišnja afirmacija na superligaškim terenima, začinjena pozivima u mladu, a prekomandom u A reprezentaciju Srbije dobila je glazuru: Nemanja Jović je potpisao novi ugovor sa Partizanom.

Biser iz Zvornika, važne uloge u trenerskom mandatu Aleksandra Stanojevića, tokom utorka je u Humskoj 1 overio nastavak saradnje sa crno-belima. Na dodatnih 12 meseci, tako što umesto 2024, dok kad je trebalo da ostane po slovu prethodnog ugovora, sad na snazi do 2025.

Izabrane vesti

Uz očekivani finansijski boljitak, jer je Jović načinom igre, golovima (pet) i asistencijama (dva) opravdao status bonusa i nagovestio sposobnost da bude bitan faktor u nastojanjima Parnog valjka da igra ozbiljniju ulogu u superligaškom fudbalu.

Nekad protrljam oči da proverim da li budan sanjam! Hvala Bogu, sve je java. Obećavam da ću, Bože zdravlja, uz, podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati doprinos! O ovome sam sanjao! Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače“, rekao je Jović u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure, posle potpisivanja novog ugovora.

Sa direktorom Vazurom (© FK Partizan)Sa direktorom Vazurom (© FK Partizan)

Jović je septembra prošle godine, posle sjajnih izdanja za omladince, najpre potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor, prebačen je u prvi tim, čekao šansu na klupi, da bi asistencijom u završnom meču 2020. protiv Mladosti iz Lučana pokucao na vrata najjačeg tima. Ona su mu se tokom proleća širom otvorila, posle sjajno odrađenih priprema u Turskoj. Šansu je zgrabio i učinkom opravdao bitisanje sa starijima od sebe.

Za to je nagrađen novim ugovorom, koji i Partizan stavlja u bolju pregovaračku poziciju kad bude došlo vreme da se priča o transferu u inostranstvo. Broj klubova koji zovu za Nemanju Jovića je sve veći:Olimpijakos ga mesecima drži na oku, raspitivala se i Valensija, pričalo se o Fjorentini, ali niko u Humskoj 1 ne planira prodaju, bar ne u ovom prelaznom roku.

Za neke buduće projektovana minimalna cena je 10.000.000 evra.

Pogledajte novu epizodu podkasta Euroforija u kojoj su gostovali Strahinja Pavlović i Darko Brašanac...



tagovi

Nemanja JovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara