Foto: starsport
Foto: starsport

Milinković Savić produžio ugovor sa Torinom: Vanjina poslednja šansa

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 11:37

Srbin među stativama Bikova i u narednom periodu

Danima najavljivani i iščekivani scenario dobio je zvaničnu potvrdu - Vanja Milinković Savić produžio je ugovor na još tri godine sa Torinom.

Uprkos skromnoj minutaži u prethodnoj sezoni Milinković Savić dobio je još jednu u nizu šansi od strane Torina u vidu obnove ugovora. Srpski čuvar mreže sa Bikovima je ozvaničio produžetak saradnje do leta 2024. godine i tako dobio novu priliku da se nametne među stativama.

Izabrane vesti

Nakon niza sezona provedenih na pozajmicama u SPAL-u, Askoliju i Standardu, Novosađanin je prethodnu takmičarsku godinu ostao među Bikovima, ali nije uspeo da se izbori za mesto ispred 34-godišnjeg Salvatorea Sirigua i minute je upisao na samo osam zvaničnih susreta.

Budućnost Srbina bila je dugo pod znakom pitanja, a neizvesnost oko produžetka ugovora koji je isticao ovog leta okončana je neposredno pred novu sezonu.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, novi strateg Torina Ivan Jurić je odlučio da Milinković Saviću pruži poslednju šansu te će 24-godišnji golman imati priliku da se dokaže u uvodnom periodu sezone, a ukoliko Srbin ne popravi dosadašnji utisak tokom uvodnih desetak susreta izvesno je da će uslediti definitivni rastanak

Podsetimo, golman ponikao u Vojvodini stigaso je u Torino iz Lehije 2017. godine uz obeštećenje od 2.600.000 evra, a u Poljsku je stigao nakon rastanka sa Mančester Junajtedom u kojem nije imao priliku da debituje.


tagovi

Vanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara