Krivokapić pesnicom na Bajdena VIDEO

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević objavio je snimak susreta premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i predsednika SAD Džoa Bajdena.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

11:42

Krivokapić pesnicom na Bajdena VIDEO
Foto: Shutterstok/mark reinstein

Susret se dogodio na jučerašnjem samitu NATO u Briselu.

Premijer Crne Gore pesnicom, u znak pozdrava, udario je po ramenu predsednika SAD Džoa Bajdena, koji se kretao prema Krivokapiću. Ipak šef Bele kuće nije bio raspoložen za razgovor, već je samo prošao pored njega.

"Susret starih prijatelja, ili što bi mi u Zeti rekli: "Nemo me ticat, neću te ticat…", napisao je Knežević. Ovakva scena viđena je i 2017. godine tokom samita NATO-a. Sličnu "sudbinu" imao je i tadašnji premijer Duško Marković. Tadašnji američki predsednik Donald Tramp je, gurajući se kroz grupu zvaničnika, grubo sa strane sklonio premijera Markovića, koji se, sudeći po video-snimku, nije osećao uopšte prijatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: