Jet set

Oglasila se Severina nakon što su joj provalili u stan

Oglasila se Severina nakon što su joj provalili u stan
Foto: Borna Filic/PIXSELL | Oglasila se Severina nakon što su joj provalili u stan

Nakon što su joj u stan u Zagrebu ovog ponedjeljka provalila dva napadača, koja su ukrala nakit te napala i vezala njenu kućnu pomoćnicu, pjevačica Severina Kojić se oglasila o napadu.

"Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su 'ukrali dijete', to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi. Izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi", rekla je Severina za Jutarnji list.

Iako je u interesu policije da se detalji istrage ne iznose, doznalo se da su lopovi najvjerojatnije motrili i čekali da Severina i njen menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. No, prema pisanju Jutarnjeg, nisu očekivali da će u stanu zateći spremačicu, koja ipak policiji nije dala korisne podatke o opisu počinioca, jer su navodno vrlo brzo pobjegli.

Nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan, navode, bila je pošpricana sprejem, ali na potezu njihovog kretanja ima još nadzornih kamera, pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniocima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije