Poruka sa Malog Kalemegdana za kraj sezone: Stavili smo tačku

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 20:01

"O sezoni 2020-2021 tek će se pričati kada mnogi shvate šta je KK Crvena zvezda uradio, u kakvim okolnostima i uz kakve probleme"

Košarkaši Crvene zvezde otišli su na zasluženi odmor kao osvajači sva tri pehara u takmičarskoj 2020/21, a vrh kluba iskoristio je vreme pre nego što se malo predahne da izađe u javnost i jasnom porukom stavi tačku na sezonu.

Crvena zvezda se zahvalila navijačima na podršci, ekipi i stručnom štabu na rezultatima i najavila borbu za dalje uspehe.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda osvojila je 21. titulu prvaka Srbije. Završena je još jedna sezona koja kada je naš klub u pitanju ima i prefiks istorijska!

Nova tripla kruna u sezoni koju je obeležila korona, odsustvo našeg šestog (i jedinog pravog šestog igrača koji postoji) – navijača, ali i osvojena tri trofeja koji su za našu milionsku armiju postali normalni.

O sezoni 2020-2021 tek će se pričati kada mnogi shvate šta je KK Crvena zvezda uradio, u kakvim okolnostima i uz kakve probleme. Mnogi su sumnjali, neki su stidljivo to pokazivali, drugi su sa ponosom pričali da je prošlo vreme dominacije Crvene zvezde. Mi smo ćutali, nismo mislili da je vreme za velike reči, već za velika dela. Verovali smo u nas, verovali u šampionski gen koji je duboko usađen u DNK Crvene zvezde, a imali smo pravu i nepokolebljivu podršku onih pravi. Pravi su stali uz nas, verovali da je sjaj Crvene zvezde večan i da će se staviti tačka na još jednu uspešnu sezonu, onako kako dolikuje, novim trofejem, a ponosno ćemo reći da naše vitrine postaju sve tesnije. Ne brinite, napravićemo još mesta jer mi smo gladni, tačka je stavljena na sezonu 2020/2021, jednu od najtežih u poslednjoj deceniji, ali stavljamo tri tačke za vreme koje dolazi.

– Zato što je ovo TAČKA na I.

– Zato što je ovo tačka na triplu krunu!

– Zato što je ovo tačka na istorijski uspešnu sezonu!

– Zato što je ovo tačka na probleme sa kojima smo se borili i izborili tokom sezone!

– Zato što TAČKA predstavlja simbol za uspešno završen posao!

– Zato što posle tačke ide novi red i nova priča koju naš klub čeka već sutra!

– Zato što je ovo TAČKA na sve udružene snage protiv jednog velikana!

– Zato što je ovo TAČKA na one koji su napuštali brod misleći da on tone, a taj brod je opet uplovio u trofejnu luku i pokazao da je najveći.

– Zato što smo svi zajedno: igrači, treneri, menadžment, svi zaposleni i svi navijači stavili Tačku na sezonu u kojoj smo prošli sve, ali osvojili Kup Koraća bez pola tima, ABA ligu i Superligu – jer mi smo Crvena zvezda! TAČKA!

Zato je rešenje za novu šampionsku majicu, treću ovosezonsku, vrlo jednostavno – TAČKA!", stoji u poruci za javnost.

Crvena zvezda je zvanično šampion Jadranske lige, Kupa Radivoja Koraća i Srbije.


tagovi

KK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara