0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

NEOČEKIVAN ZAOKRET U ASANOVOJ KARIJERU: Japanc želeo u neku od pet najjačih liga posle Partizana, pa potpisao za drugoligaša!

Objavljeno: 14.06.21 u 20:32

Japanac ima novi klub…

Takuma Asano je sasvim iznenada drugog dana maja napustio Humsku i vratio se u Japan, te zbog kašnjenja plata zatražio raskid ugovora sa Partizanom. Sve što se prethodno dešavalo tokom sezone nije govorilo da bi kola mogla da odu na tu stranu, jer je Asano na 40 utakmica u svim takmičenjima postigao 21 gol i zabeležio još deset asistencija.

Hitronogi Japanac je bio pogonsko gorivo Stanojevićevog tima, ali je munjevito odlučio da stavi posle dve godine tačku na saradanju s Partizanom, čiji su se čelnici nadali da bi već tokom ovog leta mogli da unovče njegove sjajne partije.

U međuvremenu, Asano je igrao samo za rerpezenentaciju Japana, ali sada ima novi klub. On je novo pojačanje turskog drugoligaša Giresunspora, s kojim je potpisao dgovodišnju ugovor, uz opciju produžetka na još godinu dana.

FOTO: FK Partizan

Ranije su se pojavili navodi da će Asano put Trabzonspora, ali je on istakao da želi u neku od liga petice, međutim, ni od prve, ni od druge opcije neće biti ničega.

– Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga sveta i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Svetskom prvenstvu. Sve ukazuje da će se to desiti, rekao je Asano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter