0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

RONALDO DOMINIRAO NA KONFERENCIJI PRED MEČ SA MAĐARSKOM: Sklonio je dve flaše u stranu, a jednu je podigao u vis! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.21 u 19:42

Ovaj detalj mu je zapao za oko.

Fudbalska reprezentacija Portugalije će prvi meč na Evropskom prvenstvu igrati protiv Mađarske. Utakmica je na programu u utorak od 18 sati, dok će se od 21 u okviru iste grupe sastati Nemačka i Francuska.

Danas su pred te duele održane redovne konferencije za štampu, a u glavnoj ulozi našao se Kristijano Ronaldo. Ispred jednog od najboljih fudbalera ikada, bile su postavljene dve flašice koka-kole.

Ronaldu se to ni malo nije svidelo pa ih je  klonio sa strane. Onda je uočio i jednu flašicu sa vodom koju je podigao u vis, sa željom da ljudima da do znanja šta zapravo treba da piju.

Kapiten Portugalije je potom naveo da je maksimalno koncentrisan na EURO, bez obzira na priče o njegovom statusu u Juventusu. I deluje da će tako morati da ostane, posebno u naredna tri meča, jer se njegova selekcija nalazi u pravoj grupi smrti. Podsećamo, po dve ekipe iz svake grupe idu direktno dalje, a uz njih prolaz u narednu fazu obezbediće i 4 najbolje trećeplasirane reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter