0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA

STEFAN JOVIĆ PRIČAO O MOGUĆEM POVRATKU U ZVEZDU: Veoma sam blizak sa Dejanom Radonjićem, čujemo se često!

Objavljeno: 14.06.21 u 19:15

Bilo bi to sjajno pojačanje.

Završena je još jedna košarkaška sezona, a ako pitate nekoga iz Zvezde, reći će vam da je ona bila vrlo uspešna. Osvojena su 3 trofeja, dok se sada polako priča o sastavu za narednu godinu.

Jedan od onih koga navijači Zvezde sigurno priželjkuju je Stefan Jović. On je počeo sezonu u Himkiju, da bi u februaru postao slobodan igrač. Povodom njegovog potencijalnog povratka u crveno-beli dres, oglasio se upravo košarkaš.

Nikad se ne zna. Nisam se oglašavao oko te teme. Naravno, sa Dejanom Radonjićem sam veoma blizak, čujemo se. Česitao sam mu i titulu ABA lige. U kontaktu sam i sa ostalim igračima. Videli smo se i na snimanju reklame za Savez. Dobio sam i onu plaketu „član 100“. Tako da sam sve igrače video, popili smo kafu, družili se malo, rekao je Stefan Jović.

Stefan se našao i na spisku Igora Kokoškova za kvalifikacioni turnir koji se igra u Beogradu, a čiji će pobednik ići na OI. Nekoliko igrača sigurno neće igrati zbog povrede, dok su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović upitni zbog obaveza u NBA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter