Deni Rouz (Foto: Reuters)
Deni Rouz (Foto: Reuters)

Deni Rouz oživljava karijeru u Votfordu: Posle šut karte u Totenhemu potpisuje za povratnika

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 14:52

Bivši igrač Totenhem Sparsa i nekada levi bek reprezentacije Engleske stiže na Vikaridž roud kao slobodan igrač

Svojevremeno je bio nezamenjiv u Totenhemu, ali i u reprezentaciji. A onda je sve krenulo po zlu. Imao je nesuglasica i sa Maurisijom Poketinom, ali je dolaskom Žozea Murinja završio svoj mandat na severu prestonice. Prošlog meseca je ostao i bez ugovora, ali je pronašao novo uhlebljenje. Kako prenosi ugledni Atletik, Deni Rouz nastavlja karijeru u Votfordu.

Izabrane vesti

Najpre je činio strašan bekovski tandem sa Kajlom Vokerom, pa se potom pričalo da ga Gvardiola želi u paketu sa desnim bekom na Etihadu. Ostao je u Totenhemu, bio važan šraf u nekim od najuspešnijih sezona u istoriji kluba, nosi dres Engleske na Evropskom prvenstvu 2016, kao i dve godine kasnije na Mundijalu, da bi na kraju napustio Vajt Hart Lejn kao slobodan igrač.

Izgubio je mesto u startnih 11 još kod Maurisija Poketina, ali se vratio u 11 u ključnom delu sezone 2018/19, kada su Pevci stigli do finala Lige šampiona. Ipak, sa Žozeom Murinjom se ozbiljno sukobio i vrlo brzo je postalo jasno da je završio sa Totenhemom. U Amazonovom dokumentarcu je zabeležen i njihov razgovor.

"Bio sam veoma uzbuđenm kada ste postavljeni za trenera, ali ako ne želite da igra, bilo bi bolje da ste mi u startu rekli, ostao bih kod kuće šefe. Trenirao bi iz svog doma. To su činjenice i čitava svlačionica ih zna. Nije fer i popričaću i sa Danijelom (Levi, prim. aut.). Kada Danijel bude stigao recite mu da ga tražim".

Drugi deo minule sezone je proveo na pozajmici u Njukaslu, a većim delom tekuće je trenirao sa rezervama.

Sa Votfordom je dogovorio dvogodišnju saradnju, pa će tako postati drugo pojačanje Stršljenova po povratku u elitni rang. Na Vikaridž je pre Rouza stigao bivši napadač Mančester junajteda Ešli Flečer, koji je takođe angažovan kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Midlsbroom.


tagovi

letnji prelazni rok 2021Deni RouzTotenhemvotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara