Detalj sa treninga Španaca (Reuters)
Detalj sa treninga Španaca (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Španci su moguća mina, očekujemo oseku golova u Glazgovu i Sankt Peterburgu

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 11:21

Pročitajte nekoliko predloga za 14. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 19:00
Stabaek - Tromso
ID: 5643239

Znali su za bolje dane igrači i navijači Stabeka, ali na svom terenu igraju prilično solidno ove sezone. Tromse igra katastrofalno ove sezone. Bez trijumfa je već tri kola. Međusobni mečevi ova dva tima su prilično efikasni. Mi verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Scotland - Czech R.
ID: 5643415

Kao pripremu za EP Škoti su odabrali jednog jačeg rivala (Holandiju, sa kojom su remizirali) i jednog lakšeg (Luksemburg, kojeg su jedva savladali). Česi su izgubili od Velsa i Italije, a dobili Albaniju i odigrali bismo 0-2 ili iks. Baš očekujemo tvrd meč, obzirom da obe reprezentacije nisu napadački preterano talentovane.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Mariehamn - Helsinki
ID: 5645159

Gosti će biti oslabljeni neigranjem defanzivca O’Šonesija koji je sa Finskom na Evropskom prvenstvu. Mariehemn je u očajnoj formi, poražen je na četiri vezane utakmice. Startovao je sa dva trijumfa, ali je onda zaređao sa neuspesima. Prošle godine je Helsinki sva tri puta dobio današnjeg rivala, dva puta u prvenstvu sa ubedljivih 6:1 i 5:0 i u Kupu Finske sa 3:1.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.32)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Poland - Slovakia
ID: 5643420

Poljaci imaju bolje igrače i bez povređenog Arkadijuša Milika, ali to baš i nije bilo vidljivo na poslednjim utakmicama, što takmičarskim, što pripremnim. Slovaci umeju da se zatvore i izvuku nerešeno i naš savet je 0-2 pre nego kec.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
SJK - Ilves
ID: 5645160

SJK i llves traže iskupljenje. Tim iz Seinajokija još ne zna za pobedu na svom terenu. Na četiri utakmice dva puta je poražen, a isto toliko puta je odigrao bez pobednika. Ove sezone ovi timovi su igrali u Kupu Finske, a slavio je SJK sa 3:0. Možda treba probati keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ISLAND 1 | 21:15
Leiknir - KR Reykjavik
ID: 5643052

KR iz Rejkjavika je sakupio sedam bodova u prethodne tri utakmice. Imaće gosti pritisak moranja jer već zaostaju sedam bodova za liderom prvenstva Islanda. Kada igraju Leiknir i KR dolazi veliki broj golova. Na četiri vezane utakmice bilo je pet ili više pogodaka.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.35)
Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Spain - Sweden
ID: 5643413

Da su Španci kompletni i lišeni COVID problema verovatno ne bismo imali dilemu. Ovako, ovaj meč bi mogao da predstavlja ozbiljnu zamku. Šveđani će na ovom šampionatu da budu lišeni pomoći Zlatana Ibrahimovića koji se povredio u u finišu sezone u dresu Milana. Španci na startu ne mogu da računaju na bolesne Busketsa i Ljorentea, a Skandinavci na Kuleševskog i Svandberga. Pre dve godine ove dve selekcije su odigrale dve utakmice u kvalifikacijama za EP. Španija je kod kuće slavila sa 3:0, dok je u Švedskoj bilo bez pobednika – 1:1. Može da bude ozbiljna mina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara