©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Euro se isplaćuje

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.06.21. | 07:43

Pogledajte ko vam je 13. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - HRVATSKA (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 1:0

Hrvatska tradicija je prekinuta, Engleska kletva na evropskim šampionatima razbijena. Tri lava su prvi put u dugoj istoriji koja broji deset učešća na smotrama Starog kontinenta slavili na premijeri, dok su Vatreni prvi put poraženi na otvaranju. Nismo se nagledali atraktivnog i napadačkog fudbala, ali malo ko ga je očekivao. Ali glavni utisak je da je taktički odlična Engleska ostavila vicešampiona sveta bez ijedne iole opasne šanse.

Opširnije OVDE.

HOLANDIJA - UKRAJINA (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:2

Osmeh zadovoljstva večeras je na licu Franka de Bura jer Holandija može da igra u formaciji 3-5-2, a u isto vreme da bude izrazito ofanzivna, da pobeđuje, da je krasi glad za golovima. Od prvog do poslednjeg minuta na premijeri na Euru, Holanđani su diktirali tempo protiv Ukrajine, a u glavi im je bilo da pokažu Evropi i svetu da bi i u ovom sastavu, koji oskudeva sa velikim fudbalskim imenima, mogu daleko da doguraju.

Opširnije OVDE.

AUSTRIJA - MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:1

Hrabro je igrala Makedonija, uporno, srčano, ali je na kraju kvalitet Austrije došao do izražaja. Do završnih petanestak minuta Lavovi su imali rezultat koji im je garantovao bod, ali onda osetila pravu snagu Austrije koja je isplivala na videlo onda kada je njihova disciplina u odbrani postala podređena želji za iznenađenjem.

Opširnije OVDE.

BODE - MJONDALEN (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Rutinska pobeda domaćina, koji je rivalu dozvolio tek jedan udarac ka golu. Dominirao je Bode tokom čitavog susreta, golove postigao u pravim trenucima i bez prevelike muke došao do tri boda. Čovek odluke bio je Sondre Soli, strelac oba pogotka za domaći sastav. Mrežu rivala je pogađao u 42. i 70. minutu.

FLAMENGO - AMERIKA MINEIRO (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:0

Šampion Brazila je bio siguran na svom terenu. Dominirao je protiv Amerike Mineiro i na kraju bez problema opravdao ulogu favorita. Igrao se 24. minut kada je Bruno Enrike doneo prednost Rubronegrima, da bi konačan rezultat posle 12 minuta igre u drugom delu postavio Muniz Rodrigo.

HARTS OF OAK - MEDEMA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0

U idealnim trenucima su domaći fudbaleri postizali pogotke. Igrao se 41. minut kada je Harts poveo preko Salifua, pa se ubrzo otišlo na odmor. Samo 13 minuta je u nastavku trebalo domaćinu da duplira prednost preko Afutu Kotija, što je na kraju bilo dovoljno za trijumf. Harts nije razočarao.

ATLETIKO MINEIRO - SAO PAULO (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Rizik se isplatio. Atletiko Mineiro je slavio na svom stadionu u Belo Orizonteu protiv ekipe Ernana Krespa. Velikan je ostao bez pobede i posle trećeg kola, dok je Atletiko stigao do drugog trijumfa u novoj sezoni. Trikolore sa Morumbija je srušio Žair, pogotkom u 17. minutu.

BOTAFOGO - REMO (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 3:0

Kec kao vrata! Dominirao je Botafogo čitavim tokom susreta i na kraju sasvim zasluženo stigao do ubedljivog trijumfa. Domaćin je do prednosti stigao u 14. minutu preko Čajenea, da bi Navaro posle 14 minuta igre u drugom povisio na 2:0. Sve dileme je u 65. minutu otklonio Kastro.

PRECRTANO

KABILE - BISKRA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:1

Iznenađenje u 25. kolu alžirskog šampionata. Fudbaleri Kabile su kiksnuli na svom terenu protiv Biskre. Gosti su stigli do prednosti u 16. minutu, ali se domaćin vratio u 63. preko Hamrunea. Ipak, fudbaleri Biskre su izdržali i upisali vredan bod.

GREMIO - ATLETIKO PARANENSE (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 0:1

Razočarenje u Porto Alegreu. Jalova dominacija Gremija u posedu, imao je domaćin i jedna šut više, ali je mreža Atletika ostala netaknuta. Gol Babi Mateusa s kraja prvog dela igre ispostavio se kao presudan. Atletiko Paranense je sjajno otvorio sezonu i posle tri kola je na čelu tabele sa maksimalnim učinkom. To niko nije mogao da očekuje, kao što se nije moglo ni pretpostaviti da je mogao da slavi na Gremio Areni.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara