Moskva deli automobile u nagradnoj igri za vakcinisane

Moskva će u nagradnoj igri deliti automobile građanima koji se vakcinišu da bi se ubrzao spor proces vakcinacije dok se pogoršava epidemiološka situacija.
Moskva deli automobile u nagradnoj igri za vakcinisane
Foto: 021.rs
Gradonačelnik Sergej Sobjanin je rekao da će svako stariji od 18 godina ko primi prvu dozu od 14. juna do 11. jula automatski biti uključen u nagradnu igru u kojoj se dobija automobil. On je najavio da će se svake sedmice deliti pet automobila u vrednosti od milion rubalja (13.900 dolara).
 
U Moskvi je u poslednja 24 časa infekcija virusom korona potvrđena kod 7.704 osoba, što je najviše od 24. decembra. U čitavoj zemlji je u poslednja 24 časa infekcija potvrđena kod 14.723 osoba, najviše od 13. februara.
 
Sobjanin je poručio građanima da naredne nedelje ne dolaze posao da bi se suzbila pandemija.
 
- Ovo je samo privremeno rešenje. Da bismo izbjegli restrikcije i osigurali poboljšanje situacije, moramo značajno ubrzati vakcinaciju - objasnio je Sobjanin, izražavajući žaljenje što se mali broj građana opredelio za vakcinu, ali nije rekao koliko ih se do sada vakcinisalo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.