Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 13. 6. 2021.

| Društvo

Voda preliva iz rekonstruisanih fontana na trgu u Niškoj Banji

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti

Rekonstuisani trg u Niškoj Banji prepun je vode koja se preliva iz betonskih fontana, javljaju čitaoci Južnih vesti koji šalju fotografije i snimke. Krajem prošle turističke sezone vode nije bilo, ali jeste popucalih betonskih ploča, pocrnelih cevi i žabokrečine.

U punom sjaju početkom prošlog leta dočekale su fontane u Banji premijerku Anu Brnabić, ali je sjaj ubrzo nestao - probni premaz je brzo izbledeo pa su fontane izgledale kao da nisu nedavno rekonstuisane.

trg banja Voda u fontanama, ali i van njih; foto: printskrin S lepim vremenom fontane su krenule da rade ove godine, ali, sudeći po snimku i fotografijama, voda preliva iz njih pa je na celom, nedavno rekonstuisanom trgu.

Podsetimo, centralni trg sa fontanama u Niškoj Banji izgrađen je sedamdesetih godina, da bi od 2019. počela njegova obnova, a vrednost svih radova je procenjena na više od 29 miliona dinara.

Nakon probijenih rokova raskinut je ugovor sa prvim izvođačem, a novo preduzeće je radilo i tokom vanrednog stanja. Tako su rekonstruisane fontane i trg dočekali premijerku baš pred izbore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nemanja

    16:21 // 17. 6. 2021.

    Zvao sam vodovod da očiste ulični slivnik kaže zovite direkciju oni šalju naloge,pozvao sam neće ni da čuju za takve probleme gospodja mi ladno spusti slušalicu i neće da se javi.Zapušeni slivnici su veliki problemi.Svi da znate to

  • Pera ždera

    22:28 // 15. 6. 2021.

    Nešto se ne sećam da je neki gradonačelnik pominjan za loše izvedene radove a bilo ih je, prvo mi pade na pamet Stadion Radničkog, a setih se i sportske hale koja je odmah prokišnjavala pa eto vam dva gradonačelnika koja ne pomenuste a ovu gospođu gradonačelnika ne ostavljate na miru da radi svoj posao samo zato što nije rođena u Nišu nisam ni ja a ni mnogi od vas ne kritikujte ruzno je.

    • Torpedo

      17:05 // 16. 6. 2021.

      Kupio si los uredjaj, nema na tastaturi tacku i zarez ! Takvi ste svi, sto branite zenu koja Nisu nanosi, svakodnevno, zlo !
      Idite zajedno odavde, zbog takvih dovde dogurasmo !

  • Ana Tasic

    17:32 // 14. 6. 2021.

    Prosle nedelje sam bila sa porodicom, bas je lepo sredjeno i nista nije curilo. Uzivanje pravo akafici su jedini neuredni..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: