Humanitarni tiket u podne: Jelena Stupljanin tipuje za Sigurne kuće i prihvatilišta za sve žene i decu

Vreme čitanja: 6min | ned. 13.06.21. | 11:58

Poznata i popularna glumica na Vembliju očekuje jedinicu, uz gol, gol!

Danas je treći dan na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Nedeljni raspored donosi nam utakmice naših suseda, Hrvatske i Severne Makedonije, ali i Ukrajine. Sve tri reprezentacije su u podređenom položaju u odnosu na rivale, ali sačekajmo da se okončaju mečevi. U današnjem Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne,1830. po redu, plemeniti dobitak pokušaće da ostvari još jedna umetnica.

Jelena Stupljanin, nakon trećeg razreda srednje škole, upisala je Fakultet dramskih umetnosti. Diplomirala je maja 2000. godine. Prva profesionalna uloga bila je rola Bebe Pančić u kasnijoj hit predstavi „Lutka sa naslovne strane“. Postaje član Teatra T, a 2001. godine i član Ateljea 212. Kasnije igra lik studentkinje Staše u TV seriji „Lisice“. Dve godine kasnije odlazi u Njujork i počinje da pohađa čuveni Aktors studio, da bi 2005. godine diplomirala pred komisijom u sastavu Robert de Niro, Džesika Lang i Meril Strip. Poslednjih godina gledali smo je u ostvarenjima „Crna lista“, „Mamini sinovi“, „Dug moru“, „Državni službenik“, Kaljave gume“, „Jedini izlaz“, „Sve kako treba“...Udata je za glumca Bojana Dimitrijevića koji je već bio učesnik plemenitog listića i ostvario donaciju za VPD Kruševac.

Izabrane vesti

Idealno sarađuju ne samo privatno već i profesionalno, a mi se nadamo da će Jelena biti slične sreće, kao Bojan, u humanitarnom tiketu.

Startujemo od meča koji počinje u 15.00 sati, ENGLESKA – HRVATSKA. Broj gledalaca je ograničen na 22.500. Ugrupi “D” još su Česi i Škoti. Englezi su u seriji od šest trijumfa sa jednim primljenim golom. Belgija je poslednja pobedila Engleze, ali i Hrvate koji su pre toga imali remi i dva trijumfa. Međusobni odnos glasi, 5:1:3, uz najubedljiviji trijumf Engleza sa 5:1. Englezi su domaćini na Vembliju. Jelana kaže:

“KMB 1&GG”. 

Od 18.00 sati sastaju se AUSTRIJA – MAKEDONIJA. Oba međusobna duela dobila je Austrija, jedan sa 4:1. U Bukureštu broj gledalaca limitiran je na nešto preko 18.000. U grupi “C” još su Holandija i Ukrajina. Austrija je pokvarila utisak posle osam utakmica bez poraza neuspesima sa Danskom i Engleskom. Severna Makedonija dobila je Lihtenštajn, Nemačku, Kazahstan, a remizirala sa Slovenijom. Makedonci se ne smeju staviti u totalni drugi plan, ali naša gošća smatra da dolazi:

“Jedinica”. 

Poslednja današnja utakmica na EURO 2020 kreće u 21.00 čas, HOLANDIJA – UKRAJINA. Rekli smo grupa “C”, sa maksimalnih osamnaest hiljada posetilaca na stadionu “Johan Krojf”. Holanđani imaju tri pobede i nerešen ishod uz gol razliku 14:2. Ukrajinci četiri remija sa po 1:1 i poslednja dva trijumfa. Reprezentacije su odigrale dve kontrolne utakmice koje su Holanđani dobili pa odigrali nerešeno. Legende su na klupama dve selekcije de Bur i Ševčenko.  

“Od nula do dva gola”.

Poslednja utakmica na dobrotvornom listiću je duel, BRAZIL – VENECUELA. Brazilci imaju sedam pobeda u seriji. Venecuela je protiv Urugvaja odograla bez golova. Istorija je na strani Brazila, 7:3:1. U poslednjih osam mečeva Brazil nije poražen od Venecuele.

“Prelaz iz jedan u jedan”, zaključuje tipovanje poznata i popularna glumica koja  potencijalni dobitak namenjuje za Sigurne kuće, prihvatilišta namenjena svim ženama i njihovoj deci.

Inače, Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 19.758.037 dinara. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni Mozzartov “Humanitarni tiket u podne”. Prvi plemeniti tiket sastavljen je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine.

Budite uz Mozzart koji svaki gol, postignut na EP, nagrađuje sa po 10.000 dinara i donira u humanitarne svrhe.

Našu plemenitu gošću obaveštavamo šta je sve Mozzart uradio na polju društvene odgovornosti.

Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac kompanija Mozzart. Naravno, novac ide za Gavrilovo lečenje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.708.037 dinara, a najbolji strelac Superlige Srbije Milan Bojović je naš poslednji dobitnik.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić i Bojan Todorović.  

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarno udruženje samohranih roditelja OSMEH ANĐELA, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara