0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

BELGIJA UBEDLJIVA NA STARTU TAKMIČENJA: Lukaku gol posvetio Eriksenu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.21 u 23:15

Domaća ekipa nije uspela ozbiljnije da ugrozi gol izabranika trenera Martineza!

Odigrana je i druga utakmica prve runde grupe B na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Rusija je u Sankt Peterburgu ugostila Belgiju. Gostujuća ekipa je slavila rezultatom 0:3.

Favorit i trenutna najbolja ekipa na FIFA rang listi je od samog starta dominirala na terenu. Belgija je do prednosti stigla već u 10. minutu meča. Mrežu Rusije je zatresao snažni Romelu Lukaku! Napadač Intera je svoj gol posvetio Kristijanu Eriksenu koji je hospitalizovan i nalazi se u stabilnom stanju.

https://youtu.be/fbmNaVkCANI

PROČITAJTE JOŠ: TRENER SE OPROSTIO OD ZVEZDE: ‘Žao mi je što nisam imao priliku da prisustvujem meču pred prepunom Marakanom’ (FOTO)

Ekipa koju sa klupe predvodi selektor Martinez je ubrzo duplirala svoju prednost. Toma Menije se našao u ulozi strelca. Fudbaler Borusije Dortmund se našao na pravom mestu u pravo vreme i na siguran način je savladao golmana domaće ekipe.

Belgijanci su do kraja meča kontrolisali posed lopte, ali je ritam utakmice značajno oslabio. Rusi su jedva čekali kraj meča.

U samom finišu utakmice, konačan rezultat postavio je Lukaku! Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda je postigao svoj drugi pogodak na današnjoj utakmici za pobedu Belgije 0:3.

https://youtu.be/zaMvh4FERjI

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter