Nemanja Jović i Filip Holender (© Star sport)
Nemanja Jović i Filip Holender (© Star sport)

Stanojević proziva u ponedeljak: Crno-beli kreću sa 23, reprezentativcima šest dana viška

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 18:12

Dodatni odmor za osmoricu igrača

Sitno broje u „Zemunelu“. Kratko je trajala pauza od završne utakmice minule sezone, poraza u finalu Kupa Srbije, do početka priprema za novu. Ko se odmorio, odmorio se. Vreme je da se prinone na posao, u cilju pomeranja Parnog valjka sa kritične tačke.

U ponedeljak u deset časova u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ crno-beli će se okupiti posle bezmalo tri sedmice pauze i krenuti da hvataju zalet za naredni takmičarski ciklus. Prema nagoveštajima, šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću trebalo bi da se jave 23 igrača.

Izabrane vesti

Na prozivci će se pojaviti većina starosedelaca, s obzirom da dosad niko nije napustio klub, kao i daroviti dečaci iz omladinskog pogona (trenutno sigurni samo napadači Marko Milovanović i Samed Baždar). Uvodnih nekoliko treninga ekipa će raditi u krnjem sastavu.

Razlog leži u činjenici da je trener Stanojević posle meča sa Zvezdom u finalu kupa rekao strancima da mogu da dođu sa najviše šest dana zakažnjenja. Opravdanje imaju u činjenici da su posle klupske sezone imali nastavak u reprezentativnim dresovima, a u tu grupu spadaju Nemanja Jović (seniorska selekcija Srbije), Lazar Pavlović, Nikola Štulić (mlada selekcija Srbije), Igor Vujačić (Crna Gora), Bibars Natho (Izrael), Sejduba Suma (Gvineja) i novajlja iz Vojvodine Siniša Saničanin (Bosna i Hercegovina).

Njihova obaveza je da se do 20. juna pojave u Beogradu, kako bi se testirali i počeli da hvataju ritam sa ostatkom tima pred put na centralni deo priprema u Sloveniju.

Osim pomenutih, početak priprema propustiće i Filip Holender. Krilni napadač je sa Mađarskom na Prvenstvu Evrope, kad naši severni susedi okončaju učešće na turniru moraće i on na odmor, što znači da bi ekipi mogao da se priključi pred sam start sezone.

A ona za Parni valjak kreće 22. jula, prvim susretom drugog kola kvalifikacija za novo UEFA takmičenje, Ligu konferencija.


tagovi

FK PartizanNemanja JovićFilip HolenderIgor VujačićSejduba SumaSiniša Saničanin

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara